وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معمولا آخر۳۸یا اول۳۹انجام میدن. من خودم۳۹هفته و۱روز سزارین کردم
خودتون سزارین خواستید یا بچه نچرخیده بود؟؟
وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
خودم خواستم😅دکترم اول مخالفت میکرد بعد راضی شد بهم نامه داد. البته اینم بگم بچم درشت بود۴کیلو و۱۰گر ...
ماشاالله.آره اگه بچه درشت باشه قشنگ مادر نابود میشه از داخل و بیرون
ماشاالله.آره اگه بچه درشت باشه قشنگ مادر نابود میشه از داخل و بیرون
آره دقیقا. من همش به دکترم میگفتم مطمئنم تا۴۰هفته میشه بالای۴کیلو اون میگفت نه نترس نمیشه هفته های آخر زیاد وزنش بالا نمیره😐واقعا خدا خواست که یهویی قبول کرد، بعد تا پسرم دنیا اومد خودش گفت ماشالله مشخصه ۴کیلو هست😅
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤