2777
2789
عنوان

پریود شدید

119 بازدید | 8 پست

بچه ها من تنبلی تخمدان دارم ۱۹ مهر بعد از سه ماه پریود شدم خیلی کم بود کلا هم سه روز شدم درصورتی که پریودام ۷ روزه س بعد تموم شد دوباره همین یکشنبه شدم خیلی شدیده الان روز چهارمه ولی خونریزیم زیاده.

آزمایش هورمون دادم همه نرمال بود هنوز سونو ندادم 

کسی تجربه داره؟

وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵   گروه آبی  ،  شروع ۱۴۰۰/۲/۱۳                   
منم همینم، عادیه برامن کلا دیگه عادت کردم. هرجورآزمایشی‌هم دادم گفتن چیزیت نیست، وروال بدنته،، هورمو ...

آخه ۱۹ روزه شدم خیلی عجیب بود برام من همیشه عقب مینداختم حتی تا ۳ ماه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ۱۹ روزه شدم خیلی عجیب بود برام من همیشه عقب مینداختم حتی تا ۳ ماه

من شده 15تا20 روزبعدش دوباره شدم. والا به من میگن روال بدنته.20ساله، دیگه‌ام عادت کردم عزیزم، میخوای 1دکتردیگه برو گلم که خیالت راحت بشه 💚

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
من شده 15تا20 روزبعدش دوباره شدم. والا به من میگن روال بدنته.20ساله، دیگه‌ام عادت کردم عزیزم، میخوای ...

اونوقت چطوری تایم تخمک گذاریتو متوجه میشی؟

اونوقت چطوری تایم تخمک گذاریتو متوجه میشی؟

قروقاطیه برامن،هیچوقت نخواستم کشفش کنم،، چون همیشه توی همون ماه اول باردارمیشم، میگم که هورمونهام قویه وفعال،، وبرای بارداری مشکلی نداشتم که روزتخمک‌گذاریمو پیداکنم. 

هیچی 1بازی آنلاینه گلم💙

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
قروقاطیه برامن،هیچوقت نخواستم کشفش کنم،، چون همیشه توی همون ماه اول باردارمیشم، میگم که هورمونهام قو ...

آها

نه عزیزم بازی نمیکنم♥️