2789
عنوان

منشی بخش

34 بازدید | 15 پست

راجع به این شغل کسی چیزی میدونه مثلا مصاحبه ش سخته؟ ارزش داره بخاطر این شغل بری یه شهر دیگه؟

خصوصی نیست کار دولتیه

سختی این کار

لطفا کسی میدونه بیاد بگه خدا خیرتون بده

پرستیژ نداره.... دانشگاه رفتی اصلا؟ چه رشته ای؟

چی بگم والا بیکلاسه در حد خدمات و بهیار اینا فرض کن دکتر نیستی حتی پرستار ام نیستی یهو منشی💔 بعد متخصص ها و شغل های خفن رو ببینی تو باشی همسطح نگهبان

میو میو میو میو🐈🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بی کلاسی نیست

دولتی هم هست که

سختیش رفتن به شهر دیگه س

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

والا بی کلاسی نیستدولتی هم هست که سختیش رفتن به شهر دیگه س

قربون دهنت والا

دیگه کارم از خوب و بد گذشته فقط میگم یه شغل داشته باشم

منتها از روش کار و سختی کار هیچی نمیدونم

ای کاش کسی پیدا بشه ریز وبم این شغل و بدونه و بهم بگه

لیسانستون چی هست جسارتا ؟؟؟

چون بیمارستان ما منشی بخش ها عموما رشته های مدیریت خدمات بهداشتی . بهداشت محیط و اینا بودن و برای گذروندن طرح میامدن

شغل معمولی ای هست

مث یه کارمند معمولی

کار با کامپیوتر و دقتت باید زیاد باشه

و بخش خوبی بیوفتی ک خلوت باشه مثلا اورژانس خیلی شلوغه و سنگین

حقوق و مزایا هم مشابه طرحی های دیگه ی بیمارستان بود

اما با کارانه ی کمتر

شیفت شب هم داشت

گردش بین بخش ها هم داشت

مثلا دو روز بخش سوانح دو روز اورژانس

رفتار بقیه هم نرمال بود باهاشون

قربون دهنت والادیگه کارم از خوب و بد گذشته فقط میگم یه شغل داشته باشم منتها از روش کار و سختی کار هی ...

جامعه به همه مشاغل نیاز داره

از کی تاحالا منشی گری شده شغل بی کلاس

اصلا به این حرفا توجه نکن

دولتیه

حقوقش خوب باشه

شاید جای پیشرفت داشته باشه

نترس

برو تو دل ترس

متوجه میشی که چقدر آسونه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

جامعه به همه مشاغل نیاز داره از کی تاحالا منشی گری شده شغل بی کلاس اصلا به این حرفا توجه نکندولتیه ح ...

ممنون عزیزم

توکل بر خدا

خیلی آزمونا شرکت کردم و به دلایلی قبول نشدم دیگه اینم پذیرفته بشم جای شکرش باقیه

ممنون عزیزم توکل بر خدا خیلی آزمونا شرکت کردم و به دلایلی قبول نشدم دیگه اینم پذیرفته بشم جای شکرش ب ...

فدات

ایشالا قبول میشی