2777
2789
عنوان

اقا بیاین😂

150 بازدید | 13 پست

با نظر ب تایپیکای قبلم و حضور نداشتنم تو نی نی سایت دلم میخاد خدمو خفه کنم😂 ی سال پیش چقد بچه بودم و مزخرف چطو تحملم میکردین؟

تک تک اردک اردک تک تک تک تک اردک تک اردک🦆لب خندون در قندون در قندون لب خندون🍬(ایموجی قندون نداشت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب سختی فرزندم ب سختی

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
فقط پروفایلت😂😂😂😂

باور کن منی که ی سال پیش بودم دقیقا همینقد عموپورنگی بودم😂😂😂

تک تک اردک اردک تک تک تک تک اردک تک اردک🦆لب خندون در قندون در قندون لب خندون🍬(ایموجی قندون نداشت 
به_سختی#  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مرسی عشقمممم😂

عه جمله ای ک قراره ی سال دیگه هم بگی همینه ها😂😂

خاهر اگه نگم یعنی رشدی نداشتم 

😂💔 هر سال منتظر این جمله ام باشین😂♥️

ممنونم خاهر ممنونم😂

🤣🤣❤️

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
خنده هام بابت بامزه تعریف کردن خودت بود ، خیلی خندم گرفت 😂😂😂♥️

خدا کنه همیشه بخندی خانوم♥️