2777
2789
عنوان

با چه فرهنگی تو ایران مشکل دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2926 بازدید | 128 پست
من با اینکه یه نفر فوت می‌کنه خانوادش باید به فکر شام و ناهار و پذیرایی از مهمون باشند مشکل دارم&nbs ...

بعصیصاحب عزاها راصی نیستن مجبورن غدا تهیه کنن واینجوری میشه که مال حرام وارد شکم میشه 

لایک نکنید .توروخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقعات بی‌جای عروس و دامادها از خانواده طرف انگار طلبکارن از  خانواده طرف مقابل به خودشون نمیخوان زحمت بدن با هم کار کنند و زندگیشونو بسازند کمک خوبه و به نظرم والدین کمک کنند عالی ولی واقعا بعضی تاپیک ها و توقعات بعضی ها برای من خیلی عجیب.دادن سیسمونی دیدن جهاز  و حرف های بیخودی خانواده شوهر در مورد جهاز که اصلا به اونا ربطی نداره  رفت و آمدهای زورکی طرف دلش نمیخواد کسی بره خونه اش زوری میان من‌خودم خیلی از این موضوع اذیت شدم از رفت و آمد متنفرم.دخالت تو کار بقیه.من خودم  سرم تو زندگی و کار خودم ولی دخالت چه از خانواده شوهر چه از زنداداش داشتم خداروشکر قطع رابطه ام راحت شدم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
خیلی چیزا اینجا میگن زنی که زایمان کرده تا ۴۰روز تنها حموم هم نره حتی بیرون نرع بعد عروسیش تنها نباش ...

این رسم قدیمی هاس برای این بوده که اگه خدایی نکرده فشارش افتاد یا مشکلی پیش اومد یکی کنارش باشه 

الان دیگه لازم نیست گوشی بهترین همراهه😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

درسته تبادل نظره 

ولی خب مطلب را بگیرین 😁

اینقدر مقابل نقدها فلسفی رفتار نکنین 

جوری گارد دارید که انگار داریم میگیم همخرجای دنیا خوبه و ما بدیم !

خب داریم مشکلات و رسم و رسوم های اشتباه را میگیم دیگه 

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
این رسم قدیمی هاس برای این بوده که اگه خدایی نکرده فشارش افتاد یا مشکلی پیش اومد یکی کنارش باشه  ...

ن اتفاقا میگن اجنه میاد پیشش😂

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

فوق ضعیف بودن فرهنگ صرفه جویی در مصرف برق و گاز و مخصوصا آب که زنگ هشدارش به صدا دراومده.اینکه خیلی راحت تو کوچه و خیابون اشغال میریزن و بعد تو تلوزیون از تمیزی کشور های دیگه به به و چه چه میکنن

برو دوباره پست وبخون ببین منظورم چیه

ببخشید من پست شما را نخونده نظر دادم :/

خوب خوندم دیگه 😁

به نظرم دوست داری خلاف جهت آب باشی که مثلا خاص بشی نه ؟😶

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
آها 

نمدونم فرهنگه محسوب میشه یا نه ولی چیزی که بین همسنا خودم میبینم خود تحقیری 

یک کلمه هممون یاد گرفتیم هرچی میشه میگیم ایرانه دیگه!

در صورتی که خیلی چیزا به ایران بودن یا نبودن ربط نداره به شعوره مثل اشغال ریختن

الان مثلا اون خانوم به نظر شما احترام گذاشتن؟  فقط لب و دهنن و بلدن شعار بدن😂

کلا اصلا به موقعیت توجه نمیشه،مثلا ی قضاوت ممنوع همه بلدن هی میگه قضاوت نکنید خوب واستا اصلا شاید منظورم یک چیز دیگه بود.

شب تون خوش بوس ❤