2777
2789

دوستان موهام حنا داره ماه دیگه عروسیمه میخوام رنگ بزارم ارایشگر گفته حنا داشته باشی رنگ خوب درنمیاد چیکار کنم این سریع از موهام پاک شه بتونم بزارم 😵‍💫

فک کنم نمیشه باید کوتاه کنی

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاک نمیشه به نظرم رنگو بیخیال شو یهو نزنی یه چیز داغون شه

موی مشکی هم خیلی شیک‌تره واسه عروس

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

من ابروهام حنا هندی داشت ،لامصب بعد چند ماه رنگ نمی‌گرفت آخر تیغ زدم 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
دکلره هم جواب نمیده

آرایشگر بهم گفته ماستو بزار ترش شه لیمو هم بریز بزار یه ساعت بمونه بعد با تاید بشور امتحان نکردم سختم میاد ولی چاره ندارم از فردا امتحان میکنم

خیلی دوس دارم اخه

دیگه ریسک نکنی بهتره وقت واسه رنگ کردن مو بعدا هم هست

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
دکلره هم جواب نمیده

چرا دیگه.

باید بزاره به پایه برسه.

منم موهام حنا داشت و به همین روش رنگ کردم 

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...