2777
2789
عنوان

مهمون داریم چجوری درس بخونم؟

1360 بازدید | 27 پست

دهمم، تجربی

واقعا هدف دارم

حالا خالم اینا با مامانم بزرگم اومدن، بچه کوچیک دارن. تا جمعه میخوان بمونن. منم شدیدا درس دارم. خونمون هم جای ساکت اصلا نداره، چیکار کنم بنظرتون؟ 

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.                    بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چه بد... شنبه درسای زیادی داری؟؟؟ خب نمیتونی بری توی اتاقت درس بخونی؟؟؟

آره زیست یه خورده تلبنار شده

توی اتاقم همش بچه ها میرن و میان و علاوه بر اون سر و صدا خیلی زیاده

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.                    بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 

اه چرا خونوادت همکاری نمیکنن باهات چلکن تو هم جوش نزن کاملا درکت میکنم

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم
کتابخانه برو اگر برات ممکن هس یا هم برو حموم قشنگ بشور یک پتو بنداز بشین بخون خودم چندین بار امتحان ...

حموم خیلی باحال بود😂😂

بنظرم برم کتابخونه بهتره

اه چرا خونوادت همکاری نمیکنن باهات چلکن تو هم جوش نزن کاملا درکت میکنم

چه بگویم 🥲

ما وقتی مهمون نداریم هم سر و صدا زیاده

فقط خواستم بگم تجربه ی من ثابت کرده حساسیت خودت نسبت به درس رو به فک و فامیل نشون نده چون خدای نکرده چیزی قبول نشدی میشی مثال همه که فلانی خودشو کشت هیچی قبول نشد یا توقع همه میره بالا رشته خوبم قبول شی میگن اینهمه خوند آخر دکتر نشد

تحمل کن تازه دهمی فردا کنکور نداری که

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،بهت تبریک میگم چون تو یه احمق به تمام عیاری                                        
آره زیست یه خورده تلبنار شده توی اتاقم همش بچه ها میرن و میان و علاوه بر اون سر و صدا خیلی زیاده

اها پس اتاق داری

ی جوری گفتی خونمون جای ساکت نداره فکرکردم کلا اتاق نداری

خب میتونی مامانتو در جریان بزاری و بهش بگی که میخوای درس بخونی و درو ببندی و مامانت به مهمونا و بچه هاشون بگه که دخترم درس داره باید درسشو بخونه و ۱۰۰٪ مهمونا هم درک میکنن و اگه درو ببندی دیگه بچه ای چیزی نمیاد توی اتاقت

ببین کنکوری که نیستی 

اگر کوئیز داری یا تکلیف داری صبح که بچه ها خوابن بشین بخون 

فکر کنم مجموعا چهار ساعت بس باشه برات 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️