2777
2789
تورو خدا بگو چطور برات مهم نيس… از تنهايي مردم من  توي جمع جيكار ميكني خودتو جطور مشغول ميكني ...

چون راستش به اندازه کافی بچه هام و مادرم مغزمو میخورن تو خونه. مشغله های ذهنی زیاد دارم. حوصله تو جمع بودنو ندارم.

ولی تو اگه دوستداری ، خب اول خودتو نزدیک کن به جمع و ببین صحبتشون بیشتر راجبه چیه، بعد تو‌هم با سوال یا جواب خودتو وارد جمعشون کن

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
من مجردم قبلا خیلی اذیت میشدم از تنهایی اینا اما الان پذیرفتم البته با کسی ک اوکی بشم صمیمت ایجاد می ...

كل اقوام ما از ادم ساكت خوششون نمياد … وگرنه من هيچ بدي به كسي نكردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كل اقوام ما از ادم ساكت خوششون نمياد … وگرنه من هيچ بدي به كسي نكردم.

خوششون نیاد. شما اگه اذیتی سعی کن خودتو مجبور کنی هر دفع درباره موضوعات حرف بزنی تو بحثا مشارکت کنی هدف بذار روی حرف زدن بیشتر کار کن

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

چون راستش به اندازه کافی بچه هام و مادرم مغزمو میخورن تو خونه. مشغله های ذهنی زیاد دارم. حوصله تو جم ...

برام سخته . دوس دارم اونا بيان 

من اصلا دوس ندارم بپرم وسط

خب دختر پرحرف با من دوس نميشه! چون حوصلش سرميره  همكارام پرحرفن اما من هركار ميكنم نميشه هي خ ...

قرار نیس همون اول پرحرف بشی درضمن عزیزم پرحرفی اصلا خوب نیس ک خودتو ناراحت میکنی متعادل باش چون درونگرا ک هستی بخوای هم نمیشه طولانی مدت تظاهر کنی باید کم کم با بقیه دوست بشی

خوششون نیاد. شما اگه اذیتی سعی کن خودتو مجبور کنی هر دفع درباره موضوعات حرف بزنی تو بحثا مشارکت کنی ...

رفتيم خونه پسر خاله بابام. دوتا دختر مجرد ٣٧ساله اينا دارن 

اصلا يكيشون به من نگفت خانم فلاني حالت چطوره چيكارا ميكني..

من ده سال از اونا كوجيكترم 

برام سخته . دوس دارم اونا بيان  من اصلا دوس ندارم بپرم وسط

اولش سخته بعد دستت میاد.

لازمم نیست بپری وسط

کنارشون بشین و اول فقط شنونده باش، ببین چی میگن.

بعد درباره همون موضوع سوالاتی بپرس تا مجبور شن با جواب دادن باهات رابطه برقرار کنن، بعد تو هم نظرتو بگو.

مثلا این لباستو ازکجا گرفتی ؟ چقد قشنگه و……

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
قرار نیس همون اول پرحرف بشی درضمن عزیزم پرحرفی اصلا خوب نیس ک خودتو ناراحت میکنی متعادل باش چون درون ...

اره دقيقا…

من حرفم اينه اصلا با من صميمي نميشن مثلا من دختر خالشونم

مثلا امروز خونه خالم بوديم  يكي ديگه از خاله هامم اومده بودن..

دختر خاله ميزبانم با دختر خاله مهمان رفتن داخل اتاق به من اصلا تعارف نكردن . 

مامانم گفت تو هم برو پيششون ، گفتم نميرم..

رفتيم خونه پسر خاله بابام. دوتا دختر مجرد ٣٧ساله اينا دارن  اصلا يكيشون به من نگفت خانم فلاني ...

شما حتما دو سه تا کتاب درباره عزت نفس بخون حس میکنم این مشکل عزت نفست کم کرده 

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

اولش سخته بعد دستت میاد. لازمم نیست بپری وسط کنارشون بشین و اول فقط شنونده باش، ببین چی میگن. بعد ...

كاش تو خواهرم بودي

من الان به يكي احتياج دارم كه راهو نشونم بده 

كاش يه خواهر دلسوز داشتم.

شما حتما دو سه تا کتاب درباره عزت نفس بخون حس میکنم این مشکل عزت نفست کم کرده 

اره اولش كم حرف بودم و خجالتي همين…

الان عزت نفسم بشدت اومده پايين

كتاب خودت باش دختر خوندم اصلا كمكم نكرد

اره اولش كم حرف بودم و خجالتي همين… الان عزت نفسم بشدت اومده پايين كتاب خودت باش دختر خوندم اصلا ك ...

اگه ب حرف گوش میدی کتاب آنتونی رابینز بخون 

اره دقيقا… من حرفم اينه اصلا با من صميمي نميشن مثلا من دختر خالشونم مثلا امروز خونه خالم بوديم &nb ...

چه بیشعور بود بهت تعارف نکرد می‌دونی شاید ازتو خوششون نمیاد ولشون با کسایی رفت و آمد کن که برات ارزش قائل باشن