2777
2789
عنوان

خونریزی تو اقدام

390 بازدید | 17 پست

سلام شبتون خوش

من 3ماهه تو اقدامم این ماه یه روز قبل موعدم پری شدم سه روز خونریزی رقیق تیره داشتم که با پریود همیشم فرق داشت ولی زیاد و رقیق بود سه روز بیشتر طول نکشید و الان روز 4و 5 فقط صبح بعد از بیدار شدن اندازه یه قطره کوچیک لک قهوه ای یا گلبهی دارم بنظرتون باردارم؟ آخه قبل موعدم بی بی گذاشتم بعد نیم ساعت این شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد نیم ساعت معتبر نیست و معمولا هاله میندازه، نمنم موقع اقدام دومی خونریزی داشتم قبل پریود، فکر نکنم باردار باشی، صبر کن موعدت بشه

به پرواز کردنسوسک بالدار که دقت کنی، یه جوریه انگار خودشم پشماش ریخته از اینکه بال داره🤭🤭کابری اول دی ۹۸ بود...میشه برای حل مشکلات خانوادم صلوات بفرستین🥺🥺💔
بعد نیم ساعت معتبر نیست و معمولا هاله میندازه، نمنم موقع اقدام دومی خونریزی داشتم قبل پریود، فکر نکن ...

دوروزه موعدم رد شده تو این دوروز لکه بینی دارم سه روز قبل موعدم خونریزی

دوروزه موعدم رد شده تو این دوروز لکه بینی دارم سه روز قبل موعدم خونریزی

یا دوباره بیبی بژن یا برو آزمایش، ولی فک میکنم نباشی... حالا ان شالله بیای و با خبر بارداریت خوشحالمون کنی😍 

به پرواز کردنسوسک بالدار که دقت کنی، یه جوریه انگار خودشم پشماش ریخته از اینکه بال داره🤭🤭کابری اول دی ۹۸ بود...میشه برای حل مشکلات خانوادم صلوات بفرستین🥺🥺💔
ایشالا🥺❤️

نتیجشو حتما بیا بگو😍 ریپلای کن منو فردا