ماکرون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 313 عنوان میخوام برای خودم هدیه بخرم عکس 43 بازدید | 7 پست اما نمیدونم کدومش!اگر دستکش بخوام، نمیدونن کدوم رنگش...و اصلا نمیدونم بین دستکش و بوت کدوم رو انتخاب کنم..مثلا یه بوت باکیفیت و عالی مثل همین، اما نصف قیمت سراغ دارم..اما خب نمیدونم بوت چرم مشهد چند سال کار میکنه واز آخر بهتره کدوم رو بردارم🫠 ماکارون هستم:) 1404/06/17 | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماکرون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 313 دستگاه قهوه ای و بوت قهوهی ای قشنگن مرسی😍ببین من تاحالا چرم مشهد نداشتم اصلا...شما داشتین؟!یا تجربهای ازش دارین؟!که چقدر عمر میکنه و بعد یه مدت استفاده ظاهرش مثل قبل میمونه یا نه؟! ماکارون هستم:)
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 2044 مرسی😍ببین من تاحالا چرم مشهد نداشتم اصلا...شما داشتین؟!یا تجربهای ازش دارین؟!که چقدر عمر میکنه و ... نهمننداشتم ولی نظرات روبخون بهاحتمال زیادخوبن واقعا
ماکرون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 313 نهمننداشتم ولی نظرات روبخون بهاحتمال زیادخوبن واقعا مرسی عزیزم🥰آخه عین همینو یه جای دیگه سراغ دارم که تا حالا خرید داشتم و راضی بودم از کیفیت و همه چیش..و خب نصف قیمت یا حتی یک سوم قیمت در میاد..راستش تا حالا برای کفش و اینا انقدر گرون هزینه نکردم و نمیدونم ارزشش رو داره یا نه..درسته یا نه🥲 ماکارون هستم:)
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 2044 مرسی عزیزم🥰آخه عین همینو یه جای دیگه سراغ دارم که تا حالا خرید داشتم و راضی بودم از کیفیت و همه چیش ... اره درست میگی ولی جنس چرم گرونه کلا ولی خب یکبار واسه خودت هزینه گرون بکن چیزی نمیشه ک
ماکرون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 313 اره درست میگی ولی جنس چرم گرونه کلا ولی خب یکبار واسه خودت هزینه گرون بکن چیزی نمیشه ک آره درست میگی..موافقم باهات..مرسی خانوم گل😍 ماکارون هستم:)