2777
2789

رمز عبور یادت رفته؟

به نی نی یار بگو شاید بتونه کاری بکنی

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام چرا الکی قضاوت کردی مگه من میرم هر فیلمی میبینم

سریالهای انگلیسی و امریکایی میبینم سانسور شده ک بیشتر قتلهاشون بخاطر معشوقه داشتن و روابط خارج از چهار چوبه

سریال اندور رو ببین

من دو تا بچه دارم

اتفاقا موقع دیدن این فیلم پلیسی بچه هام مدرسه میرن میبینمشون

چرا الکی قضاوت کردی

نمیبخشم

سلام چرا الکی قضاوت کردی مگه من میرم هر فیلمی میبینم سریالهای انگلیسی و امریکایی میبینم سانسور شده ...

حالت خرابه نه؟؟؟اینه نتیجه ی تفکر سطحی دیگه ، کلا توهم توطئه و اینارو دارید، اصلا فهمیدی حرف منو ؟نه نفهمیدی دیگه، منظور از فیلمای خوب فیلمایی بود ک توش حرف از خانواده هست و ارزش زنو مهم بودن زن تو جامعه و خانواده، حالا الان کی قضاوت کرد؟زشته با دوتا بچه، یکم بیشتر  صبرکنی فکر کنی بهتره .

parasoo1989@
حالت خرابه نه؟؟؟اینه نتیجه ی تفکر سطحی دیگه ، کلا توهم توطئه و اینارو دارید، اصلا فهمیدی حرف منو ؟نه ...

خب تو اون فیلما معلوم بود زن اصلا تو کشورهای اروپایی ارزشم نداره فیلمای خوبشم میبینم 

بای

خب تو اون فیلما معلوم بود زن اصلا تو کشورهای اروپایی ارزشم نداره فیلمای خوبشم میبینم  بای

خوشم میاد  یهو جوگیر میشید میزنید ب سینه ک فلانو بهمان بعد ک میفهمی اشتباه کردی منظور طرف چیز دیگه بوده اصلا ب رو خودتون نمیارید😂حتی نمیگید اا ببخشید من اشتباه متوجه منظورشدم،،، ببین هرچی دوس داری ببین ، ازونا ببین ازینا ببین ب مقاومتم ادامه بده فقط پیام نده .

parasoo1989@
خوشم میاد  یهو جوگیر میشید میزنید ب سینه ک فلانو بهمان بعد ک میفهمی اشتباه کردی منظور طرف چیز د ...

آخه چه اشتباهی

باشه شما برو بهمون زن و زندگی و آزادیت برس

یعنی اونجا بهشته برا زنا😏😏😏😏

سلام چرا الکی قضاوت کردی مگه من میرم هر فیلمی میبینم سریالهای انگلیسی و امریکایی میبینم سانسور شده ...

این اشتباه ، و جوگیری و.... افتااآاااد؟این پیام این کامنت 🙄ک بعدش جواب دادم اصلا ب رو خودت نمیاری ک اشتباه کردی😂اگر نفهمیدی باز اشکال نداره 

parasoo1989@