2777
2789
عنوان

بنظرتون برا دخترم تبلت بگیرم

161 بازدید | 8 پست

از این تبلت بدون سیم کارت ها برای بازی. روزی یکی دوساعت بهش بدم بازی کنه.

دخترم سه سالشه. کسی تا حالا برا بچش خریده که تجربشو بهم بگه

کوچیکه

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قبل خریدش بهش مسئولیت پذیری و نظم رو یاد دادید بخرید.

من براپسرم ۳ سالش بود خریدم.

خودش سر ساعتی که گفته بودم جمع میکرد.

مثلا میگفتم این عقربه بره رو اینجا تموم.

اصلا اذیت نکرد.

چشماشم نابود نشد

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

زوده چه لزومی داره بازی با تبلت و گوشی، هزارتا ایراد داره یه حُسن که بچه دوساعت مشغول باشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بله من از ۲سالگی پسرم خریدم الان ۵سالش تموم شده

بازی براش برای تفریح به عنوان بازی باشه نریختم همه برنامه هایی که ریختم به صورت بازی آموزشی بود

مثل یادگیری حروف و اعداد انگلیسی

شکلها و رنگها انگلیسی

و چیزهای دیگه مثل کوتاه و بلند، جلو و پشت، زیر و رو...

تفاوتها و شباهتها

هماهنگی چشم و دست و خیلی چیزای آموزشی دیگه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

خیلی کوچیکه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙