2777
2789
عنوان

همسر بی فکر من

208 بازدید | 8 پست

خانوما سلام خوبین؟من باردارم و از اونجایی که بیمه نداریم با شوهرم حرف زدم که از الان پس انداز کنیم برای خرج دکتر و زایمان و...بالاخره بچمم که بیاد خرج داره دیگه ولی کو گوش شنوا تا الان هشت تومن نگه داشته بودم برداشت مهمونی خانوادگی گرفت و کلی خرج الکی و تمومش کرد  هیچی بهش نگفتم تازگی سه تومن پس انداز کردیم بهش گفتم بزن به کارت خودم که خرجش نکنی گفت باشه شب میزنم الان زنگ زدم بهش من یکم وسیله نیاز دارم بیا بریم بخریم گفت پول ندارم فردا میگیریم گفتم پس پول هارو چ کار کردی میگه ماشین خراب بوده دادم درستش کنن تموم شد ،باورتون میشه ما اصلا خیلی کم از ماشینمون استفاده میکنیم؟؟همش دست مادرش و خواهرش ایناست الان من واقعا بهم برمیخوره از خرجی ما میزنه برا یکی دیگه خوب هر کی ماشین رو خراب کرده خودشم بده تعمیر دیگه مگه دروغ میگم؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی قرار بود این پول رو شب بهم بده الان من چیکار کنم اخه

این پول که دیگه رفت بعدشو به فکر باش 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

عزیزم همسرت پول نگه دار نیست ، کلا به بهانه های مختلف پول رو بگیر خودت پس انداز کن . اصلا هم از خودت و زندگیت نزن چون پولی که اینجوری جمع بشه رو شوهرت خرج بقیه میکنه فقط حسرتش می مونه برای شما ولی وقتی خودت هم خرج کنی حداقل دیگه دلت نمی سوزه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
عزیزم همسرت پول نگه دار نیست ، کلا به بهانه های مختلف پول رو بگیر خودت پس انداز کن . اصلا هم از خودت ...

اره بخدا من خیلی وقتا قید خیلی چیزارو میزنم😑دلم میخاد اینده خوبی داشته باشیم و بتونیم زندگی خوبی برا بچمون بسازیم

اره بخدا من خیلی وقتا قید خیلی چیزارو میزنم😑دلم میخاد اینده خوبی داشته باشیم و بتونیم زندگی خوبی بر ...

می دونم عزیزم ، ان شاءالله می تونی فقط باید خودت پس انداز کنی چون همسرت توی این فکرا نیست .

یه چیزی هم بگم ، نذار همسرت بدعادت بشه که فکر کنه شما نباید خرج کنی و پس انداز فقط باید از طرف شما باشه ، اینجوری بعدا یه خرید ساده هم به چشمش میاد. شما برای خودت خرج کن ولی از اون طرف هم هفتگی ، ماهانه یا هر جوری که خودت صلاح می دونی یه مبلغی رو از همسرت بگیر که پس انداز کنی خودت برای روز مبادا ، میتونی هر چند وقت یه بار سکه پارسیان یا گرمی بخری که ارزش پس اندازت هم کم نشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

غصه نخور شوهر منم همینطوره شوهر خواهرش اینه ماشین بشکنه سپر داغون کنه اون وقت شوهر من باید درست کنه چرا چون مکانیکه 

آخه مکانیک چ ربطی ب لوازم یدکی داره ای وسیلها ک باید بخرع بخدا واسه خرج خودمون موندیم نمیدونم چرا مادر شوهرم مراعات نمیکنه اصلن ب فکر ما نیست