2777
2789
عنوان

دیسک کمر وحاملگی

5558 بازدید | 41 پست

سلام دوستان.من دیسک شدید در مهره ی ال5واس1 دارم دکتر میگه باید عمل کنم و اینکه میخوام اقدام به بارداری کنم به نظرتون با این وضع خطرناکه؟سنم بالاست موندم چیکار کنم.راهنماییم میکنید لطفا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ورزش عضلات کمر و شکمت قوی کن  شش ماه مداوم ورزش کن بعد اگه دیدی درد کمرت خوب شده اقدام کن

بله ورزش میکنم.دکتر معاینه میکنه میگه دیسکت خفیفه ولی تو ام ار آِی دیسک شدید نشون میده.گاها هم کمرم خوب میشه و گاها به  پام میزنه.

بله ورزش میکنم.دکتر معاینه میکنه میگه دیسکت خفیفه ولی تو ام ار آِی دیسک شدید نشون میده.گاها هم کمرم ...

نمیدونم عزیزم با دکتر و مربی ورزشت صحبت کن ، اخه تو بارداری فشار زیادی به کمر وارد هست

بعد عمل بارداری سخت نمیشه؟

اگر عمل کنی دکتر دیگه اجازه بارداری نامیده .منم دیسک کمر داشتم و کارهای بیمارستان و عمل انجام دادم ولی خواهرم اجازه نداد برم عمل کنم .یه مدت اب درمانی کردم و فیزیوتراپی و ورزش های برای دیسک کمر ،،،شکر خدا بعد از یک سال حالم خوب شد والان ماه هشتم بارداریم هست خدا رو شکر کمرم اذیت نمیکنه منم مثل شما ۳۸ سالمه 

اگر عمل کنی دکتر دیگه اجازه بارداری نامیده .منم دیسک کمر داشتم و کارهای بیمارستان و عمل انجام دادم و ...

خدا رو شکر عزیزم.انشاالله بچه ت رو بسلامتی بغل بگیری.کدوم مهره ت بود عزیزم؟ پاهات هم درد میکردن.مچ و ساق و زانوت؟

خدا رو شکر عزیزم.انشاالله بچه ت رو بسلامتی بغل بگیری.کدوم مهره ت بود عزیزم؟  پاهات هم درد میکرد ...

ممنون گلم براتون آرزوی سلامتی میکنم امیدوارم خیلی زود خوب بشی،، بالای دنبالچه بود .ومیزد به دو تا پاهام .دو ماه تموم از تخت نمی‌تونستم بیام پایین حتی برای سرویس تنهایی نمی‌تونستم برم دیسک کمر تا اونجا که میتونی عمل نکن .زن برادرم عمل کرده و شوهر خواهرم عمل کرده .عمل دیسک کمر خیلی سخته ولی ۹۰ در صد دیسک کمر با فیزیوتراپی خوب میشه .اول فیزیوتراپی بعد پیاده رویی در استخر مطمئن باش سر ده روز حالت ۹۰ در صد بهتر میشه 

ممنون گلم براتون آرزوی سلامتی میکنم امیدوارم خیلی زود خوب بشی،، بالای دنبالچه بود .ومیزد به د ...

عزیزم من زیاد درد ندارم یکم پام درد و گزگز مکنه ویه نقطه از کمرم.دکتر ام ار ای رو دید بهم استرس داد.بیشتر بخاطر بچه در تلاشم.