2777
2789
با چه زبانی کار کردین؟ من شبکه دارم میخونم صرفا فقط علاقه. کار خودم برنامه نویسیه

شما با چه زبانی کار میکنید؟

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متلب به عنوان زبان نیست معمولا برای محسابات ریاضی استفاده میکنن. ولی خیلی بیخوده من فرانت اند امhtm ...

باید در موردش تحقیق کنید.

من برای بهینه سازی و کار با الگوریتمهای فراابتکاری ازش استفاده کردم.

فرانت اند هم خوبه.

من دوست دارم پایتون رو یاد بگیرم ولی وقتی خودخوان میخوای کار کنی با اولین خطا گیج میشی.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
حرفاتونو خوندم به شک افتادم ک کنکور ارشد بدم یا نه    

بهتره همه نوشته ها رو بررسی کنید بعد تصمیم بگیرید.

باید در موردش تحقیق کنید. من برای بهینه سازی و کار با الگوریتمهای فراابتکاری ازش استفاده کردم. فرا ...

خدا رحم کنه

کلا متلب برای همین محاسباتی ها ازش استفاده میشه منم تو کارشناسی خیلی کم باهاش کار کردم برای ریاضی 1 ریاضی2 میگفت اونجا انجام بدین

من که همش میگم چه غلطی کردم اومدم شبکه حداقل میومدم چیزی که بلدش بودم

خدا رحم کنه کلا متلب برای همین محاسباتی ها ازش استفاده میشه منم تو کارشناسی خیلی کم باهاش کار کردم ...

من دوست داشتم.

پایان نامه م با متلب بود. یه کم تو کدهاش از کسی کمک گرفتم ولی آزمایشها رو بردم دانشگاه شریف انجام دادم چون لپ تاپم خیلی یاری نمیکرد.

استادم هم میگفت خیلی آزمایش بگیر خیلی!

خداروشکر تموم کردی😑 من و بگو تازه ترم یک ام

مطمئن بشید که دوست دارید

تاکید میکنم تا زوده سرفصل ها رو ببینید

بخاطر پولساز بودن خودتونو به فنا ندید.