2777
2789
عنوان

تجربه‌تون از کشیدن دندون عقلو بگید ، خیلی وحشت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 31 پست

اشتباه میکنی نمیری

هرچقدر سنت بره بالا و اون بدتر بشه خیلی سخت تر میشه

من هرچهار تاشو جراحی کردم و تازه هر جلسه دوتا باهم

بهترین دکتری که تو شهرتون هست رو انتخاب کن و برو

اولش که خب بی حسی میزنه و دردی حس نمیکنی موقع جراحی فقط یه حس فشار

بعدش هم اثر بی حسی بره درد داره ولی خیلی کم تازه مسکن و آنتی بیوتیک که میخوری خیلی کم حس میشه

و میتونه بگم واقعا چیز وحشتناکی نیست ولی به شدت بعدش راحت میشی و خیالتم راحت میشه 

حتما برو ولی تاکید میکنم دکتر خوب که جراحی کنه برات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد زمان میبره کشیدنش

من دو تا رو که کشید سریع مثل دندونای دیگه اذیتم نکرد یکی که جراحی شد پوسیده بود نتونست بکشه در حد ده دقیقه زمان برد جراحی کنه اگه دکتر مهارت کافی داشته باشی اون همه زمان نمیبره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

واس من که نهفته بود تازه کیستم داشت

خیلی میترسیدم خیلی وحشت داشتم درحدی که وقتی امپول بی حسی و زد سرگیجه و حالت تهوع شدید گرفتم

ولی دکتر باهام حرف زد و عمل و‌شروع کرد دیدم اصلا درد نداره که هیچی حس نمیکردم

اخرم دوتا ژلوفن داد دکتر بهم که دیگه کلا اصلا درد و‌حس نکردم 

فقط همون شبش فقط ابمیوه خورذم 

من کشیدم وخیلی اذیت شدم ولی این دلیل نمیشه شماهم اذیت شین چون جنس دندون همه یکی نیست

جنس دندونات اهکیه یا صدفی

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

منم خیلی میترسیدم درد داشت باورت میشه تا ماه ها قرص و دارو خوردم درد کشیدم ولی حاضر نبودم برم دندون مزشکی اخر یه روز زدم به سیم اخر با استرس رفتم دکتر با دوتا امپول بیحس شد و راحت کشیدش و گفت خداروشکر کن برا بعضیا پنهانه و باید جراحی بشع

بعدش اصلا برام مهم نیس همون لحظه وحشت دارم 

برامنم سمت راست عقل بالابه سمت لپم دراومده بودشکسته بودم خیلی اذیت میکردمیترسیدمم برم بکشم هفته پیش رفتم توکمتراز۱۰ثانیه کشیدانقدکه راحت بودکشیدنش گفتم اون یکیم بکش الان گفت نه سری بعد😉