2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت نیستی 

مشخصه 

من یه آدم انقلابیم و هر جایی به کشورم و انقلابم توهین بشه حتما اونجا هستم و جوابی به افراد نادان و برانداز میدم 😉خب خب اینو حتما بخونید😊 سیمین بهبهانی این شعرو گفته  من اگر کافر و بی دین و خرابم ؛ به تو چه ؟؟؟من اگر مست می و شرب و شرابم ؛ به توچه ؟؟؟تو اگر مستعد نوحه و آهی٬ چه به من ؟؟؟من اگر عاشق سنتور و ربابم ؛ به تو چه ؟؟؟و جواب رهبر کبیر انقلاب به این شعر این بوده کفر و بی دینی ات ای یار ، به ما مربوط است ، بشنو این پند گهربار ، به ما مربوط است.تو که با لهو و لعب در پی مستی هستی ،میکنی جمع گرفتار ، به ما مربوط است.بی خیالت بشوم بارش طوفان بلا ،میرسد از درو دیوار ، به ما مربوط است.آنچه آمد به سر طایفه نوح نبی ،میشود واقعه تکرار ، به ما مربوط است.من اگر لایق الطاف خدایم ، به تو چه؟تو کنی جامعه بیمار ، به ما مربوط است.تو اگر می بخوری در پس خانه ، چه به من؟گر بیایی بر انظار ، به ما مربوط است.تو به این کوه گنه عامل شیطان گشتی ،شده ای نوکر دربار به ما مربوط است.گر نبندیم بر پوزه او قلاده ،میدرد همچو سگ هار ، به ما مربوط است. با هر بار خوندش متوجه میشم هیچکسی نمیتونه عاقل تر و بالغ 

خودتی؟اصلا شبیه ایرانیا نیستی 

ولی خوشگلی

(گاهی اوقات اون آدمی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحب باغه)  ایمان داشته باش به چیدمانی که خدا برات انجام میده...من باور دارم معجزه های خدا که در فراسوی باور های من وجود دارن آماده ان برای رخ دادن، پس دل می‌سپارم به شادی های در راه مانده و روزهای خوب تر🌸🍬

خیلی خوشگلی😜

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡