2777
2789
عنوان

به نوزادهاتون چه شیر خشکی میدین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی بر عکس من خیلی شیردهی دوست دارم با اینکه خیلی سخته ولی حس خوبی میگیرم مخصوصا وقتی بغلم خوابش میب ...

متاسفانه افسردگی گرفته بودم 😔😔

بعد اینکه سینه م نوک نداشت وحشتناک پاره شده بود و خون میومد خیلی اذیت شدم

متاسفانه افسردگی گرفته بودم 😔😔 بعد اینکه سینه م نوک نداشت وحشتناک پاره شده بود و خون میومد خیلی ا ...

ای جانم خیلی اذیت شدی نگران نباش ان شالله که این سری افسردگی سراغت نمیاد عزیزم شربت گلاب بخور خیلی خوبه برات،  و مطمئنن بهترین مادر هستی برای بچه هات چه شیر خودتو بدی چه ندی🥰ان شالله که ب سلامتی زایمان کنی

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

سلام عزیزم.کجایی دختر؟ چرا کاربری قبلت تعلیق شده؟وای چقدر نگرانت بودم.من خیلی وقته خواننده خاموش بودم تازه عضو شدم در جریان همه تاپیکهات بودم.عزیزم اصلا به شیر خشک فکر نکن.عصرها یه سیب درشت قرمز رنده کن با یه قاشق عسل،دوتا قاشق گلاب و دوتا قاشق عرق بیدمشک مخلوط کن و بخور حتی بعد از به دنیا اومدن بچه ات هم از افسردگی دور میشی و هم ان شاءالله خودت به بچه ات شیر میدی   

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
سلام عزیزم.کجایی دختر؟ چرا کاربری قبلت تعلیق شده؟وای چقدر نگرانت بودم.من خیلی وقته خواننده خاموش بود ...

سلام عزیزم 

کاربریم تعلیق شد ه حالا نمی دونم کی درست بشه 

مرسی از راهنماییت عزیزم 

ان شاالله اینبار خودمم بتونم شیر بدم ولی حتما باید کنارش کمکی هم باشه برای موقع هایی که کنار پسرم نیستم یا بیرون و مهمونی که نمیتونم خودم نمی تونم شیر بدم 

حالا فعلا  براش شیر آپتامیل خریدم ان شاالله که سازگار بلشه

فقط مراقب باش یه مدت مرتب شیر خودت رو بده چون نوزاد اگه به پستونک عادت کرد دیگه سخت شیر خودت رو بخوره،ان شاءالله که خودت میتونی بهش شیر بدی عزیزم، اسمش چی شد این سید کوچولو بالاخره؟

و ان شاءالله به زودی کاربری درست بشه  و هم شیرخشک که خریدی به نوزادت بسازه و به سلامتی هم زایمان کنی کنار همسر و بچه هات باشی