2777
2789

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
عزیزم تخصصیه ولی کمبود ژنتیکی یه سری فاکتور خونی و ویتامین داره انگار

باشه عزیزم ، ممنونم ازت

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما دخترت رو بردی دکتر برای بلوغ زودرس چی شد منم این مشکلو دارم

بله بردمش دکتر متخصص غدد کودکان ، معاینه ش کرد ، خداروشکر گفت موی زیر بغل و.... بلوغ واقعی نیست و جای نگرانی نیست

بله بردمش دکتر متخصص غدد کودکان ، معاینه ش کرد ، خداروشکر گفت موی زیر بغل و.... بلوغ واقعی نیست و جا ...

عزیزم دختر شما الان علائمش بیشتر شده؟ دختر منم هفت سالشه و همین  علائم رو داره اگه اینا نشانه بلوغ نیست پس نشانه هاش چیه

عزیزم دختر شما الان علائمش بیشتر شده؟ دختر منم هفت سالشه و همین  علائم رو داره اگه اینا نشانه ب ...

دختر من همین موهای زاید روداره ، جلوی مو رو نمیشه گرفت دکتر گفت اشکالی نداره این موها دربیاد ، 

علامت اصلی بلوغ فقط جوانه زدن سینه هست

دختر من همین موهای زاید روداره ، جلوی مو رو نمیشه گرفت دکتر گفت اشکالی نداره این موها دربیاد ،  ...

یعنی از پارسال موهای زائدش بیشتر نشده؟ دختر من بوی عرقش هم تند شده. خیلی نگرانم

چرا بیشتر شده ،  بوی عرقشم تنده ، چون خداروشکر سینه نداره نگران نیستم 

شما دخترت رو نبردی دکتر؟

[QUOTE=329787897]شما دخترت رو نبردی دکتر؟[/QUOTE

چند ماه پیش بردم معاینه کرد و گفت مشکلی نیست ولی گف علائمش بیشتر شد بیار، البته زیاد توضیح نداد از بس سرش شلوغ بود، دختر منم سینه نداره فعلا ولی صورتش جوش میزنه و موهای زائد داره، آخه هنوز خیلی کوچیکه هفت و نیم سالشه بنظرتون زود نیست برای این علائم؟ من خیلی نگرانم همش دخترمو چک میکنم، برای بعد عید دوباره وقت گرفتم