2777
2789
عنوان

لطفاً هر کی بلده جواب آزمایش بخونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 19 پست
[QUOTE=329787897]شما دخترت رو نبردی دکتر؟[/QUOTE چند ماه پیش بردم معاینه کرد و گفت مشکلی نیست ولی گ ...

درسته برای این علائم زوده، دختر منم پیشونیش جوش های ریز زیرپوستی داره  ، اما چون پیش دکتر خوبی بردمش و گفت مشکلی نیست خیالم راحت شد ،  ولی چون بخاطر موهای زائد همیشه باید لباس آستین دار بپوشه خیلی  غصه ش تو دلمه ،  

لطفاً اگر دخترت رو بردی دکتر بهم بگو چی گفت ، چون علائمش خیلی شبیه دختر منه 

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
درسته برای این علائم زوده، دختر منم پیشونیش جوش های ریز زیرپوستی داره  ، اما چون پیش دکتر خوبی ...

باشه حتما، دختر شما الان چند سالشه؟ موهای زائدش کامل دراومده؟ یعنی دکتر شما گفته که علامت اصلی سینه س؟

توی پست هاتون دیدم دنبال نوبت از دکتر شیوا بودید پیش ایشون بردید؟ من تبریزم و اتفاقا پیش ایشون بردم ولی زیاد حرف نزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه حتما، دختر شما الان چند سالشه؟ موهای زائدش کامل دراومده؟ یعنی دکتر شما گفته که علامت اصلی سینه ...

دخترم تقریبا دوماه ونیم دیگه نه سالش میشه ، کامل درنیومده ولی نسبت به پارسال بیشترشده ، بله پیش دکتر شیوا بردمش ، ایشون گفت علامت اصلی رشد سینه ست ، اتفاقا ما رفتیم خیلی دکتر صبور و خوش برخوردی بودن ،  گفت نزارید شیرینی زیاد بخوره ولی بعضی وقتا تومصرف شیرینی زیاده رویی میکنه

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
دخترم تقریبا دوماه ونیم دیگه نه سالش میشه ، کامل درنیومده ولی نسبت به پارسال بیشترشده ، بله پیش دکتر ...

به شما نگفت دوباره ببرید؟ ولی به ما گفت اگه علائم زیاد شد بیار، و حرفی از رشد سینه نزد، کاش به ما هم همین حرفهای شما رو  میگفت تا یکم خیالم راحت میشد

به شما نگفت دوباره ببرید؟ ولی به ما گفت اگه علائم زیاد شد بیار، و حرفی از رشد سینه نزد، کاش به ما هم ...

گفت اگه قبل از نه سالگی سینه جوانه زد باید بیاریش ، گفتم یه آزمایش  براش بنویسید گفت هیچی لازم نداره ، انقد با اطمینان میگفت که ماهم  اعتماد کردیم ، شمام اینبار رفتید خودتون  بهش بگید آیا آزمایشی لازم نداره