2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 😭😭😭

145 بازدید | 7 پست

رفتم دکتر ریزش موی سکه ای پیدا کرده بودم نمونه برداری کردم بعد یه آزمایش خون دادم گفت یکی از تست های لوپوست مثبت در اومده دارم دیوونه میشم خیلی راجبش توی اینرنت خوندم میگن کشنده هست میترسم بمیرم آخه من همش، 14 سالمه چکار کنم دارم دیوونه میشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم لوپوس داری؟ منم تقریبا شبیه شو دارم اما مفصلام درگیرن بیشتر ممکنه بعدا لوپوس شه، ببین گلم اصلا حرص نخور بخدا کشنده نیست من وقتی میرم مطب دکترم همشون لوپوس دارن انقددددد خوب شدن که نگو! همین امروزم نوبت دارم اتفاقا. منم تو اوج بیست سالگی روماتیسم م رو گرفتم نترس عزیزم خدا بزرگه 

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار
از سر آزمایشگاه تا خونه گریه کردم می ترسم آخه شنیدم باعث سرطان خون هم میشه

از چیزی ک میترسی سرت میاد

زیاد خودتو درگیرش نکن

نباید میخوندی

دنبال درمانش و امیدوار باش

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...