2777
2789
عنوان

کسایی که به پخت ماهی واردن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 40 پست
اره قبلش بزار  منم همین کار رو میکنم اتفاقا خوشمزه تر میشه و پودر سوخاری به خوردش میره و کیفیت ...

به نظر خودم و بقیه خمیری میشه پودرش

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!

خیلی بد مزه میش اینکارو نکن.مرغ خوشمزه میش با این روش. ماهی رو من ی ساعت تو یه لیوان شیر میخوابونم بوش میره خودشم بافتش نرم و خوشمزه میش. من بخارپز میکنم با پیاز خام. ی پیاز گنده چهار قسمت کن کف ماهیتابه بزار ماهی بزار روی پیاز یکم نمک بپاش یکم ابلیمو بریز روش زیرش کم کم کن درش بزار پیاز اب میندازه بخارپز میش هم پیاز بوی ماهی رو میگیره ب خودش بعد پیاز هارو بنداز دور دوسداشتی با زردچوبه روغن سرخش کن مجلسی بش

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بد مزه میش اینکارو نکن.مرغ خوشمزه میش با این روش. ماهی رو من ی ساعت تو یه لیوان شیر میخوابونم ب ...

ماهیم فیله سرخو هستش.خودش ترد و لطیف هست.نیاز نیست به این کار.فقط باید مزه دارش کنم یکم

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
اسی ماهی واسه مهمونتو درسته سرخ میکنی یا تیکه تیکهش میکنی قبلش

ماهیم فیله سرخو هست و تیکه تیکه شده ست عزیزم

به نظر خودمم همینجور میشه.گفتم بذار بپرسم

اره دقیقا همینطوری میشه کن معمولا برای خودمون همینکارو.میکنم گون ظهر که از سر کار میام خسته ام.بعدم تو.روغن با شعله زیاد سرخ میکنم اون خمیرش هم خوشمزس موردی نداره اما برا مهمون به نظرم اصلا نمیخواد سوخاری کنی با ی کم زردچوبه و نمک سرخ کن اخر کار کنی زعفرون و ابلیمو یا اب نارنج بریز روش چند دقیقهذرو.گاز باشه شعله خاموش کن

همتای مامانم بودم❤

ما ۹ونیم ۱۰ شام میخوریم😁😁

ماهی رو تو مواد بخیسون

موادش:نمک زرد چوبه ادویه ماهی اگه داری و کمی آبلیمو و روغن...

بزار تو یه ظرف در دار ...بعد از ۴ساعت با پودر سوخاری بغلتون سرخ کن..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
ما شمالیا ماهی مونو ساده سرخ میکنیم خیلی هم خوشمزه تر از مدل سوخاریش میشه. نمک و فلفل بزن تو روغن سر ...

دقیقا ماهم شمالی هستیم همین کارو میکنیم

حتی یه بارم مزه دار نکردیم ماهی رو😂

خدایا شکرت که قبل از تولدم به آرزوم رسیدم😍🥰
ما شمالیا ماهی مونو ساده سرخ میکنیم خیلی هم خوشمزه تر از مدل سوخاریش میشه. نمک و فلفل بزن تو روغن سر ...

دقیقا من قبلنا پودر و ... میزدم 

الان فقط نمک و فلفل میزنم عطر و طعم خود ماهی خوشمزه تر هست👌 . داخل روغن داغ هم کمی زردچوبه میزنم خوشرنگ تر بشه همین

با چع چیزایی مزه دار کردی

پودر تخم گشنیز و نمک و فلفل و پودر سیر و خیلی کم دارچین و یه ربع قبل سرخ کردن ابلیمو.چون ابلیمو ماهی رو له میکنه

دقیقا من قبلنا پودر و ... میزدم  الان فقط نمک و فلفل میزنم عطر و طعم خود ماهی خوشمزه تر هست👌 ...

منم اینجوری خیلی دوست دارم ولی شوهرم دوست نداره

ما جنوبيا ماهي رو با اين مواد هميشه سرخ ميكنيم خيلي خوشمزه ميشه حتما امتحان كنيد( دو سه قاشق ارد با كمممي فلفل قرمز نمك و ادويه ماهي و زرد چوبه ) مواد باهم مخلوط ميكنيم بعد ماهيا رو ميشوريم تو مواد ميغلتونيم ٥  دقيقه بعدش سرخ ميكنيم

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
دقیقا من قبلنا پودر و ... میزدم  الان فقط نمک و فلفل میزنم عطر و طعم خود ماهی خوشمزه تر هست👌 ...

دقیقا. اصلا حیفه ماهی هست که بره تو یه عالمه اردو خمیر و ادویه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دقیقا ماهم شمالی هستیم همین کارو میکنیم حتی یه بارم مزه دار نکردیم ماهی رو😂

من خودم طعم اصل ماهی رو دوست دارم ولی شوهرم دوست نداره طعم اصلی ماهی رو.واسه همین مجبورم مزه دارش کنم