2821
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

207 بازدید | 23 پست

اقا من و شوهرم کارمندیم ولی حقوق هامونو کامل دادیم وام تا خونه بخریم خلاصه کم پولیم و من هم لباس های مناسب ندارم همیشه به شوهرم تا میگم برای لباس هرچقد پول بخام میده ولی خودم کمتر خرج میکنم تا کمتر اذیت بشیم 

خب بگو بقیه اش رو عزیزم

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید حتی مادرم بخاطر لباسهای ارزون منو مسخره میکنن

ولی باز میگم بزار خرجم کمتر باش ...حالا امروز صب مانتو پاییزه نذاشتم یه پولیور قدیمی پوشیدم وقتی برگشتم شوهرم گفت لیافتت همیناس

شاید حتی مادرم بخاطر لباسهای ارزون منو مسخره میکنن ولی باز میگم بزار خرجم کمتر باش ...حالا امروز صب ...

یکی از اشتباهات بزززرگ ما خانما همین دلسوزی بیجا برای شوهرامونو 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامت جنینم و زایمان راحتم یه صلوات بفرستید❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️

بعد منو میبره بازار شیفت کارمون با هم نیس بخاطر دخترم فقط یه ساعت میتونم برم بازار ....منو که میبره بازار تا میرم شروع میکنه غر زدن که تو هر روز بازاری هیچ نمیخری دیگ خستم کردی درصورتی که سر احتیاج میرم بازار الاف نیستم 

چرا شوهرت اینو گفت؟ ینی گفت چرا لباس نمیخری؟

میگ غصه پول نخور خرج کن میرم بازار میگ هر روز بازاری بلد نیستی خوب خرید کنی دلمو میشکنه نمبتونم برم بازار 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز