ولی وزن اضاف نمیکنه هرچی میخوره سه سالشه ۱۰کیلو نیم وزنشه
کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا من یه دوره زینک دادم ایندفه رفتم باز بخرم چون قیمتش نسبت به بقیه مکمل ها مناسب تره دکتره دارو ...
نمیدونم
من بچم همین الان روبروم نشسته نون خالی میخوره میگ گشنمه😂
ولی استخوونه هرکی ببینه دلش میسوزه میگ چرا انقد لاغره
شما بچتون چن وقتشه چن کیلوعه
کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
من ناراحتیم پسر بزرگمه که ۵سال و ۸ماهشه و چوب خشکه واقعا ۲۰کیلوعه غذا خوردنش اگه هی تذکر ند ...
خوبه ۲۰ کیلو ک
من خاهرزادم ۱۶ کیلوعه