2777
2789
عنوان

مامانای اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۲بیان باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 217 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلااااااااممم🥰🥰🥰🌟🌟🌟🌟 

منم باردارم تاریخ تقریبی زایمانم ۱۲ خرداد 

الان ده هفته رو تازه کامل کردم 

بچه ها همو داشته باشیم 😍😍😍 

خواستنش تمنای هر رگ ⁦❤️⁩عضو گروه رز سفید🌼🌼🌼وزن اولیه ۵۸😒 وزن الانم 56/600 وزن هدف ۴۸⁦❤️ تا اول دی به هدفم میرسم 🌀
سلااااااااممم🥰🥰🥰🌟🌟🌟🌟  منم باردارم تاریخ تقریبی زایمانم ۱۲ خرداد  الان ده هفته رو ...

بسلامتییییی گلمممم😍😍😍حتمااااا

فعسی ان تکرهوا شیئا و یجعل الله فیه خیرا کثیرا...♡
ویییییی🥺😍باهمیمممم جدی کی رفتی بهت نگفت چند هفتته دقیق؟

من خون ریزی داشتم خیلی ترسیدم رفتم سونو ..اخه دوماه پیش بارداری پوچ داشتم.دیگه هفته قبل ک رفتم ۶هفته دو روز بودش..ک گفت بچه هس قلبشم تشکیل شده.❤️❤️اللنم کلا استراحتم امپول پرژسترون میزنم هرروز 🥺

من هفته پیش که هفته 6 میشد رفتم سونو فقط ساک حاملگی دید نه جنین دید نه کیسه زرده البته سن بارداری رو گفت 5 هفته گفت 2 هفته دیگه بیا ببینیم چیزی دیده میشه یا نه

برای من همین مثبت شدن بی بی چک هم معجزه بود برام دعا کنید منم صحیح و سلامت باردار باشم