2777
2789
عنوان

مامانای اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۲بیان باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 217 پست
😍عههه منم اولین روز اخرین پریودیت کی بوده

22شهریور عزیزم 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
منم هنوز نرفتم هفته ی ۷ هستم 🥺ان شالله بری و صدای قلبشو بشنوی

عزيزم ممنون بابت دعاي خوبت انشاالله 🤲

براي شماهم همينطور باشه انشاالله صحيح وسلامت صدا قلبشو بشنوي 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله عزيزم صحيح سلامت صداي قلبشو بشنوي واشك شوق بريزي  من تو٦ ام دكترم برا هفته اينده نوشت ...

عزیزم من معجزه وار باردار شدم تو تاپیک هام هست. و تا قلب تشکیل نشه باور نمیکنم باردارم😭

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
عزيزم ممنون بابت دعاي خوبت انشاالله 🤲 براي شماهم همينطور باشه انشاالله صحيح وسلامت صدا قلبشو بشنوي ...

ان شااااااالله🥺😍

فعسی ان تکرهوا شیئا و یجعل الله فیه خیرا کثیرا...♡
عزیزم من معجزه وار باردار شدم تو تاپیک هام هست. و تا قلب تشکیل نشه باور نمیکنم باردارم😭

مباركت باشه مامان خانومي انشاالله بسلامتي ودل خوش صداي قلبشم بشنوي و اشك شوق بريزي 

انشاالله عزيزم صحيح سلامت صداي قلبشو بشنوي واشك شوق بريزي  من تو٦ ام دكترم برا هفته اينده نوشت ...

انشالله بهترین اتفاق برات بیفته عزیزم ❤️ 

مباركت باشه مامان خانومي انشاالله بسلامتي ودل خوش صداي قلبشم بشنوي و اشك شوق بريزي 

ممنونم مهربونم ☀️ 💕 

خانوما شما خبر بارداريتون اعلام كردين ؟برا سونوي قلب چند هفته ميخاين برين يارفتين؟

اره همه فهمیدن 

هفته بعد میرم یعنی تو ۸ هفته

فعسی ان تکرهوا شیئا و یجعل الله فیه خیرا کثیرا...♡