2777
2789

بچها من ۹ هفته ام خیلی ویار شدید داشتم مخصوصا صبحا ولی امروز که از خواب بیدار شدم اصلا انگار نه انگار که تهوع دارم هیییچ

نکنه مشکلی برای بچه به وجود اومده ؟

توروخدا بگین 

البته قرص مولتی پریناتال میخورم دیروز خوردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ویار دائمی نیست منم ی بار ی روز از صبح حالت تهوع نداشتم فکر کردم بچه چیزیش شده رفتم سونو گفت حالش خوبه خانوم ویار مکه همیشگی 

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

تو رو خدا از الان تا آخر ماه هرروز یه استرسه ولی بهت بگم اویل همینه میره حالت تهوع بعد با بزرگترش برمیگرده 😄

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
تو رو خدا از الان تا آخر ماه هرروز یه استرسه ولی بهت بگم اویل همینه میره حالت تهوع بعد با بزرگترش بر ...

ای خدااا خداکنه اینجوری باشه خیلی میترسم بعد از ده سال باردار شدم اونم با آی وی اف

نه عزیزم نگران نباش احتمالا ویارت بهتر شده این ویار و بالا اوردن اصلا ربطی به سلامتی جنین نداره،،،یه ...

دقیقا چقدر بده ویار خیلی بده ولی اگر قطعم بشه فک میکنی ی چیزی شده

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

ببین عزیزم از یه دوره ب بعد کلا حالتها قط میشه من الان ۱۵ هفتم تقریبا از ۳ هفته پیش کلا علائمم قطع شده و انگار یادم میره ک باردارم

اگر درد نداری موردی نیست

فقط اینکه پریناتال از پایان ۳ ماهگی ک اسید فولیک شروع میشه میدن ب شما چقدر زود دادن

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
ای خدااا خداکنه اینجوری باشه خیلی میترسم بعد از ده سال باردار شدم اونم با آی وی اف

حالا خوش باش تا دوروز دیگه حالت تهوع بیشتری می‌یاد سراغت بعدا به حال امروزت غبطه میخوری فعلا که خوبی به خودت برس یه چیز مقوی بخور

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
دقیقا چقدر بده ویار خیلی بده ولی اگر قطعم بشه فک میکنی ی چیزی شده

منم این روزا رو کشیدم خیییلیم سختش من وسط تابستون حتی از اب بدم میومد داشتم از تشنگی میمردم ولی اب میخوردم بالا میاوردم،،خیلی سخت گذشت تا ۲۰ هفته ک تموم شد

ولی اصلا جای نگرانی نداره،هروفت تموم شه باید خداروشکر کنی

ببین عزیزم از یه دوره ب بعد کلا حالتها قط میشه من الان ۱۵ هفتم تقریبا از ۳ هفته پیش کلا علائمم قطع ش ...

من بیماری سلیاک دارم ویتامین جذب نمیکنه بدنم براهمون