2777
2789
خب اگر چیزی تشکیل نشده بود ممکنه مشکل داشته پوچ بوده منم سقط داشتم ولی چون اولاش بود از نظر روحی خیل ...

سلام 

رفتم بنا مجدد دادم عددش ۲۵۰ بود

یعنی رشد نداشته

شنبه ۱۹۶ بود

حالا یعنی خارج رحمیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام  رفتم بنا مجدد دادم عددش ۲۵۰ بود یعنی رشد نداشته شنبه ۱۹۶ بود حالا یعنی خارج رحمیه؟

عزیزم متاسفم رشدش خیلی کمه یا داره نزولی میشه هیچ کاری نکن استراحت کن خودش دفع میشه اگر لخته دفع کردی گرمی بخور سردی اصلا نخور چیزای تقویتی بخور تا بدنت زودتر به حالت قبل برگرده 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
سلام  رفتم بنا مجدد دادم عددش ۲۵۰ بود یعنی رشد نداشته شنبه ۱۹۶ بود حالا یعنی خارج رحمیه؟

خارج رحم فکر نکنم اگر بود درد داشتی اگرم هست همین ک خونریزی داری یعنی خودش داره دفع میشه 

خونریزیت چطوره؟

عزیزم متاسفم رشدش خیلی کمه یا داره نزولی میشه هیچ کاری نکن استراحت کن خودش دفع میشه اگر لخته دفع کرد ...

سلام

دیشب رفتم دو تا دکتر

یکیش گفت تا شنبه هیچکاری نکن شنبه بتا بگیر دوباره 

یکیش گفت شیاف بزار تا یک هفته دیگه سونو واژینال بگیر،

حالا بنظرت چیکار کنم

خارج رحم فکر نکنم اگر بود درد داشتی اگرم هست همین ک خونریزی داری یعنی خودش داره دفع میشه  خونر ...

درد سمت تخمدانهام ندارم فقط احساس اسپاسم توی شکمم دارم

خونریزی قهوه ای تیرس، مثل پریود چسبناک نیس لخته هم توش نیس، روی پد رنگش به سیاه میزنه

سلام دیشب رفتم دو تا دکتر یکیش گفت تا شنبه هیچکاری نکن شنبه بتا بگیر دوباره  یکیش گفت شیاف ب ...

بنظر من شیاف نزار جاش سفت میشه دیگه دردسر میشه برات 

درد سمت تخمدانهام ندارم فقط احساس اسپاسم توی شکمم دارم خونریزی قهوه ای تیرس، مثل پریود چسبناک نیس ل ...

خیلی هست؟؟ دستشویی ک میری لخته دفع نمیکنی؟

خیلی هست؟؟ دستشویی ک میری لخته دفع نمیکنی؟

امروز خیلی کم شده ، لخته نه فقط خون قهوه ای دیروز خیلی بیشتر بود انتظار داشتم امروز بیشتر بشه ولی کم شده 

حالا نمیدونم واقعا چکار کنم

جالب اینه اون دکتری که گفت شیاف بزار پروفسور هست از ساعت سه ظهر تا یازده شب تو نوبت بودم تا ویزیت شدم

ولی خودم میگم بتا خیلی کمه حالا یا رشدش کمه یا بعلت خونریزی اومده پایین درهر صورت ضعیفه

امروز خیلی کم شده ، لخته نه فقط خون قهوه ای دیروز خیلی بیشتر بود انتظار داشتم امروز بیشتر بشه ولی کم ...

میخای شیاف بزار ک بعدا نگی کوتاهی کردم ولی شنبه حتما برو سونو بشو 

مرسی عزیزم از دلگرمیت الان شوهرم رفت نوبت سونو و آزمایش بگیره بدبختی اینه آدم میره اینجور جاها از ...

کدوم شهری مگ؟ هر کجا بگی باردارم بدون نوبت میعرستن من چند روز پیش رفتم ازمایش ۴۰ نفر مونده بود ب نوبتم موقع پذیرش گفتم باردارم گفت نوبت ویژه میده نفر بعدی صدام میزنن همونم شد...شولرت بگه شرایط اورژانسیه و خونریزی داری

سلام عزیزم آره بتا دادم شد ۱۳۰ بعد امروزم سونو دادم هیچی نبود خونریزیمم شدیدتر شده دیگه پریودم سقط ...

منم ماه آبان پارسال سقط شد همینطور که شما شد الان ۲۶ زایمانمه دو سه ماه به خودت استراحت بده و برو اقدام بعد سقط زودتر جواب میگیری

دردم از یارست و درمان نیز هم