2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

191 بازدید | 17 پست

دیدم دوس دارین گفتم بیاین ببینین انرژی بگیرین

برای همتونم از ته دلم دعا میکنم

شنبه موعدمه الان زدم اینجوری شد 

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ۴ روز به موعدت مونده زدی؟ به نظر من که مثبته مبارکه منم ۴ روز به موعدم زدم اما منفی شد فرد ...

آره عزیزم 

حالا امیدتو از دست نده علائم چیا داری؟ 

آره عزیزم  حالا امیدتو از دست نده علائم چیا داری؟

هیچی عزیز

سر بارداری های قبلیمم تنها علائمی که داشتم گرفتگی زیر شکم بود که الان اونم ندارم بی بی چکمم زود مثبت میشد

شما علائم چی داری؟

اللهم عجل لولیک الفرج
آخی مبااارکه تو تازه اول راهیو من دیگه آخراش سعی کن لذت ببری از دوران بارداریت

خیلی ممنون ایشالا زایمان خیلی راحتی داشته باشی

هیچی عزیز سر بارداری های قبلیمم تنها علائمی که داشتم گرفتگی زیر شکم بود که الان اونم ندارم بی بی چک ...

من کلا انگار سیستم بدنم به هم ریخته کوفتگی بدن، درد نوک سینه، تکرر ادرار، گشنگی بیش از حد جوری که نیم ساعت چیزی نخورم ضعف میکنم، گاهی یه احساسی هم مثل حالت تهوع دارم دیگه کلا انگار حال عمومیم خوب نیست اصن یه جوریم

من کلا انگار سیستم بدنم به هم ریخته کوفتگی بدن، درد نوک سینه، تکرر ادرار، گشنگی بیش از حد جوری که نی ...

الهی عزیزم

انشاءالله بارداری راحتی داشته باشی و کوچولوت صحیحو سالم بیاد تو آغوشت

اللهم عجل لولیک الفرج
الهی عزیزم انشاءالله بارداری راحتی داشته باشی و کوچولوت صحیحو سالم بیاد تو آغوشت

خیلی ممنونم ان شاء الله به همین زودی برای خودت❤️