2777
2789
عنوان

انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3057 بازدید | 82 پست
یه بسته جنین دارم که میخوام برای دو ماه بعد برم برای انتقالش ولی کاملا ناامیدم،  اگرم نشد دیگه ...

عزیزم انتقال در نیمه ی اول سال اونم توی تهران بهتره.

این تجربه ی نا نوشته است.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

من خیلی تلاش کردم،  هرچیزی که  بلد بودم تا اونجایی که تونستم رعایت کردم، کلی تحقیق میکردم که بهترین دکتر و بهترین مرکز برم، حتی خواستیم بریم اردکان یزد پیش محبوبی که ازش بد شنیدم نرفتم،  همسرم حجامت هم کردن ولی نشد که نشد که نشد

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انتقال در نیمه ی اول سال اونم توی تهران بهتره. این تجربه ی نا نوشته است.

یعنی شما میگین الان انتقال ندم؟  آخه این بلاتکلیفی اذیتم میکنه،  میخوام هر لباسی بخرم میگم اگر باردار بشم برام تنگ بشه چی؟ هرکاری میخوام بکنم همش میگم بزار تکلیف بچه م معلوم شه،  حتی یه مسافرتم نمیتونم برم 

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 

دعایی نمونده که نخونده باشم،  نذری نبوده که نکرده باشم،  راهی نمونده که نرفته باشم،  دارویی نمونده که نخورده باشم هم من و هم همسرم ولی بچه روزی ه،  انگار من و همسرم این روزی رو نداریم و خونه مون باید همیشه سوت و کور باشه 

این چیزایی که گفتم ده سال از عمرم بوده فقط خواستم به کسایی که میخوان ivf کنن بگم بنظرم حتما آزمایش ژنتیک و dfi و ایمنی انعقادی رو انجام بدن،  شاید هزینه ش زیاد باشه ولی بهتر از اینه که بعدا بخواین بفهمین،  بنظرم میارزه اینو هزینه کنین

یعنی شما میگین الان انتقال ندم؟  آخه این بلاتکلیفی اذیتم میکنه،  میخوام هر لباسی بخرم میگم ...

راستش من بودم صبر میکردم تا اردیبهشت.

کلا فصل باروریه اون موقع ها.

تو این ده سال آرزو به دلم مونده یه بی بی چک مثبت ببینم،  امیدوارم هیچ کس در ایی که کشیدم و نکشه،  من خیلی چیزا رو حذف کردم و ننوشتم که چند بار مردم و زنده شدم وچقدر تو بیمارستان بستری شدم و سعی میکنم همه ضربه های روحی که خوردم،  همه اون گریه هایی که کردم،  همه ی اون پولایی که خرج کردم و فراموش کنم

راستش من بودم صبر میکردم تا اردیبهشت. کلا فصل باروریه اون موقع ها.

ما خونه رهن یه ساله کردیم دقیقا اول اردیبهشت باید تحویل بدیم،  خیلی هزینه ش بالاست نمیتونیم تمدید کنیم

ما خونه رهن یه ساله کردیم دقیقا اول اردیبهشت باید تحویل بدیم،  خیلی هزینه ش بالاست نمیتونیم تمد ...

بهمن و اسفند چی؟

یک کم این وارونگی های هوا کم بشه.

چند تا جنین دارین؟

ان شاالله این بار میشه.

بهمن و اسفند چی؟ یک کم این وارونگی های هوا کم بشه. چند تا جنین دارین؟ ان شاالله این بار میشه.

۴ تا جنین دارم تو یه بسته،  میتونم تا بهمن صبر کنم، ولی اسفند و میترسم که به تعطیلات بخوره و بیفتم تو استرس. پس اونایی که الان انتقال میدن و مثبت میشن چی؟ خیلیا رو دیدم تو این دوره مثبت میشن یا باردار میشن.

۴ تا جنین دارم تو یه بسته،  میتونم تا بهمن صبر کنم، ولی اسفند و میترسم که به تعطیلات بخوره و بی ...

تاپیک تورک آنا هستین؟

تاپیک جامع آی وی اف؟

اونجا ماها ک باهم دادیم اکثرا نیمه اول بودیم ک مثبت شد.

البته مطمین نیستم ها.

یه نظره.

ولی خوب استرس نگرفتن و ....خیلی مهمتره.

تاپیک تورک آنا هستین؟ تاپیک جامع آی وی اف؟ اونجا ماها ک باهم دادیم اکثرا نیمه اول بودیم ک مثبت ...

با همسرم صحبت میکنم احتمالا بزارم همون بهمن برم چون اسفند که میخوره به تعطیلات، تو فروردین هم که شروع کنم میخوره به اردیبهشت که نمیشه،  مرسی از لطفت عزیزم،  خدا بچه هاتو برات حفظ کنه

با همسرم صحبت میکنم احتمالا بزارم همون بهمن برم چون اسفند که میخوره به تعطیلات، تو فروردین هم که شرو ...

عزيزم ميدونم سخته ولي اگه دلت راضي ميشه به جنين اهدايي يا اسپرم اهدايي هم فكر كنيد البته فكر ميكنم اسپرم اهدايي خيلي سخت باشه

من مهرماه نوبت اي وي اف داشتم؛ ولي خدا بهم لطف كرد محبت كرد طبيعي باردار شدم اگه از اي وي اف نتيجه نميگرفتم حتما ميرفتم دنبال جنين و تخمك اهدايي 

عزيزم ميدونم سخته ولي اگه دلت راضي ميشه به جنين اهدايي يا اسپرم اهدايي هم فكر كنيد البته فكر ميكنم ا ...

ممنون عزیزم، خداروشکر که بارداری،  خدا نی نی تو برات حفظ کنه،  شما مشکلتون چی بوده؟