2777
2789
عنوان

یه چیزی تو گردنمه

270 بازدید | 16 پست

سلام خانوما یه چیزی از نخود کوچیکتر تو گردنمه 😢پایین گوشمه..این چیه دیگه.همسرم میگه رگ خیبی ترسیدم..اتقدر رست زدم بهش گردنم درد گرفته😢😢😢

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

غده چربیه

به‌نظر‌من‌توی‌تاریخ‌به‌غیر‌از‌سقراط‌وبقراط‌یه‌نفربه‌اسم‌حبه‌ی‌مقراط هم بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده😁منم به یادش اسم کاربریمو گذاشتم حبه‌ی‌مقراط که لااقل ی نامی ازش بجابمونه😂

منم داشتم قبلا میگن چربی گوله میشه خودش از بین میره

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه شوهرم نداره😕😕😕

غده های لنفاوی رو همه دارن

اندازه هاشونم متفاوته

از سر سوزن هست تا بزرگتر

از دو و نیم سانت به بالا بشه اندازش نرمال نیست

یا اینکه تعداد این غده های قابل لمس روز به روز بیشتر بشه

afsaneh_67 هستم...کاربری نازنینم به خاطر چندتا اسکول ترکید😑
تازه چکاپ بودم ...اگه چیزی باشه تو چکاپ مشخص میشد نه؟؟

چکاپ کامل رفتی؟

ببین نظرم اینه یه دکتر بری مثلا دکتری که کارش تشخیص غده لنفاویه اینجوری خودتم مطمئن میشی هی استرس نمیگیری.

چون تخصصش اینه .

اما نگران نباش گردن غده لنفاوی زیاد داره ک عادیه. اگه حس درد یا بزرگ شدن پیدا کردی باید یکم نگران بشی وگرنه اکیه

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
چکاپ کامل رفتی؟ ببین نظرم اینه یه دکتر بری مثلا دکتری که کارش تشخیص غده لنفاویه اینجوری خودتم مطمئن ...

اره عزیزم چکاپ کامل بعد از زایمانم دکتر برام نوشت 

ممنونم ازت

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد