2777
2789

همکارم متولد ۲۷ سالشه دوتا بچه داره ولی مثل بچه کوچولو حرفا میزنه ادم متوجه میشه نپخته هستش از سوال پرسیدنش از قضاوت کردنش از نشست و برخاستش.هر چی بیشتر حرف میزنه چقد ادم خامیه.ولی یکی دیگه می ببینی همسنشه کم حرف میزنه زرنگه 

ادما باهم فرق میکنن خب

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کودک درونش زیادی فعاله

ولی من خانوم ۵۰ ساله دیدم عین بچه ها ادا داشته و همه هم از دستش عاصی بودن😕

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

کودک درونش زیادی فعالهولی من خانوم ۵۰ ساله دیدم عین بچه ها ادا داشته و همه هم از دستش عاصی بودن😕

کودک دورنش فعال نیس منظورم اینکه کوچیک بزرگی حالیش نیس با مردا زیاد حرف میزنه زرنگ نیس نپخته حرفو میزنه .

کودک دورنش فعال نیس منظورم اینکه کوچیک بزرگی حالیش نیس با مردا زیاد حرف میزنه زرنگ نیس نپخته حرفو می ...

😕

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

مثلا چی میگه؟

دیروز جلسه داشتیم باید همکارها جمع میشدیم ارباب رجوع داشتم ما همیشه کار ارباب رجوع خیلی مهمه بعد جلسه اینا بعد هی میگفت بیا دیگه چرا نمیای حالا اصرار اصرار بعد گفتم ارباب رجوع دارم یا دیروز همکار سابقه دار بود  دیروز براش تولد گرفتیم میگفت همیشه تولدها شوهرم به یادمه من کمتر حالا این وسط گفت اینجوری زندگیتون سرد میشه حالا میدونیم همکار با سابقه چقدر زن خوب و با گذشتیه حالا همکارمون ۵۰ ساله این خانمه ۲۷ ساله به این خانم درس زندگی میده.حالا بین اینهمه ادم

طبق چیزی که تعریف کردی شما سخت گیری عزیزم چرا فکر میکنی تو اداره همه باید چوب خشک باشن

من نگفتم چوب خشک باشه گفتم حرف بدون حساب و کتاب میزنه همکار قبلی به جاش بود خیلی زرنگ بود به جا حرف میزد.

من نگفتم چوب خشک باشه گفتم حرف بدون حساب و کتاب میزنه همکار قبلی به جاش بود خیلی زرنگ بود به جا حرف ...

درسته بعضیا خیلی سیاست رفتاری دارن  ولی همه که مثل هم نیستن و این ایراد نیست

چی میگه اونی که میگی نپخته هست چطوریه اونی که پخته هست چجوریه

به جا میخنده هر حرفی تو جمع نمیزنه لودگی در نمیاره .ادم نپخته شوخی بیخود تو جمع مخصوصا زمانی حالت رسمی و اداری دارن میکنه خاطرات بیمزه تعریف میکنه که طرف بی اعتبار کنه

عزیزم همه اینا بستگی داره ب شرایطشون اینکه چند بچه بودن .رفتار و توقعات خانواده  .بعضییی بچه آخریا لوسن .بعضی تک فرزندا لوسن و و و. آدما فرق دارن خب 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️