2777
2789
عنوان

تجربش رو داشتین؟

403 بازدید | 11 پست

سلام خانوما.

سیزده روز از موعد پریودم گذشته و پریود نشدم.گاهی درد دارم.ترشح بزاق کمی تهوع دارم مخصوصا غروب.

آزمایشم منفی بود.

اما خاله ام چند سال پیش باردار شده بود،میگه از موعدم گذشته بود رفتم ازمایش منفی شد،دکتر بهم دارو داد که پریود بشم استفاده کردم پریود نشدم.بعد چند روز رفتم دکتر گفت برو‌سونو.رفتم سونو گفته دوماهه بارداری.

حالا بنظر شما ممکنه منم به ایشون ژنتیکی شباهت داشته باشم و این اتفاق افتاده باشه؟

اگر دارو‌بخورم که پریودم باز بشه مشکلی هست؟

بنظزتون برم‌سونو بعد دارو‌بخورم؟

خواهش میکنم راهنماییم کنید.

فقط ترشح بی رنگ دارم و کمر درد کمی.تهوع و..حتی دیشب کیک خونگی که همه خوردن‌و خوششون اومد من خوردم بو و مزه ی ماهی جلبک زده داد حالم بد شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهوع ممکنه به خاطر به هم خوردن هورمونا باشه چون پریود نشدی هورمونات به هم ریخته

ولی خب ممکنه مثل خاله‌ت هم باشی به نظرم فعلا صبر کن

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

وای من 

یعنی امکان داره ازمایش هم بتا رو نشون نده😳😟

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
منم الان ۱۱ روزه عقب انداختم ازمایشمم منفی بود  نمیدونم چیکار کنم پریود بشم  به خاطر قرص ...

قرص مدروکسی پروژسترون تهیه کن.شبی دوتا بخور اگر پریود شدی که هیچ اگر نشدی ینی بارداری و خطری تهدید نمیکنه بارداریت رو اون قرص هم باعث سقط نمیشه.