2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون چیشات چ خبرا نی نی درچ حاله وای الان میخواستم خرما و گردو بخورم یاد تو افتادم یهو دیدمت باور ...

فداتبشم 

سلامتی تو جاده ایم داریم میریم خونمون 

نی نی هم خوبع خداروشکر میگه میسی خاله جون 😍😍😚😚😚❤😍😍😚😚😍

😂😂😂😂😂وای اون تاپیک 

من چقد خندیدم 😂😂😂

بعد گفتم خداکنه ناراحت نشده باشی 

😂😂

بقول نوش جان 

😂

فداتبشم  سلامتی تو جاده ایم داریم میریم خونمون  نی نی هم خوبع خداروشکر میگه میسی خاله جو ...

ن بابا ناراحت چرا😂

عه بسلامتی مواظب باشین پس🤭❤️

نی نی روهم ببوس ا طرف خالهه۰🤣

عه راسی چطوری ببوسی؟ گردنت ک نمیرسه🤣🤣خو بده یکی دیگه ببوسه جای من نی نیتو۰😃🥲😂❤️

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
منم مظلووم قفل نمیکنم شماها هم هرچی دلتون میخاد مینویسین😒

چیزی نگفتم گلم گفتم عکس وسطی با اونیکیا یکم فرق داره،  خیلی هم خوشگله

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
قبل این ماجراها راحتتر بود الان به سختی باز میشه

اونی ک گفتی شبیهشم بفرست ببینم بعید میدونم باشم چون سحردولتشاهی شبیهش نیستم هرکسی یچیزی رو عکسای من میگ ک اصلا یدرصدم شبیهم نیستن

ن بابا ناراحت چرا😂 عه بسلامتی مواظب باشین پس🤭❤️ نی نی روهم ببوس ا طرف خالهه۰🤣 عه راسی چطوری ...

عزیز دلی 😚😚❤

سلامت باشی حتما 

هی چند دیقه یه بار میگم بیداری یهوو میگم خواب ک نیستی 😂😂گفته یه بار دیگه بگی دیگه خودت میدونی 

از رانندگی شب تو جاده وحشت دارم حالا خوابمم میاد نمیتونم از ترس بخوابم 😂😂

عااا باش 😂😂😂😂😂😂بوسا میچسبونم کف دست بعد شپلق میزنم روش میگم از طرف خاله 😂😂

مهم نیته 😂نی نی میفهمه الان گفت بوس برعکس ب خاله 😂😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚

اونی ک گفتی شبیهشم بفرست ببینم بعید میدونم باشم چون سحردولتشاهی شبیهش نیستم هرکسی یچیزی رو عکسای من ...

به نظر من اینطور اومد شاید خودت موافق نباشی 

نه شبیه سحر دولتشاهی نیستی

به نظر من اینطور اومد شاید خودت موافق نباشی  نه شبیه سحر دولتشاهی نیستی

این همونه ها داستانای ترسناک میگ 

این دماغش بلنده  صورت استخونی بلندی داره پر نیست مثل من نیست