2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم یا نه؟

393 بازدید | 13 پست

تراس خونه‌ی ما بقل آشپزخونه است و درش از آشپزخونه باز میشه. یه میز کوچک و دوتا صندلی داریم و همسرم بعضی وقت ها اونجا سیگار میکشه یا چای میخوریم. خیلی وقت ها در تراسمون بازه. اگر هم باز نباشه پرده همیشه کناره چون دوتامون دوست داریم نور بیاد توی خونه

کوچه‌ی ما تقریبا تنگه و تا ساختمون روبروییمون فاصله خیلی زیاد نیست

چند روزی پسری که توی ساختمون روبروییمون هست وقت هایی دارم گل هارو آب میدم یا کاری دارم روی تراس یه کارهای خیلی بدی انجام میده دم پنجره که نمیتونم خیلی واضح بگم

من وقتی میرم روی تراس همیشه شال میندازم روی سرم لباسم هم مناسبه، نمیدونم این آدم چرا اینجوری میکنه.دیروز یه لحظه چشمم افتاد یه چیزی دیدم که خیلی حالم بد شد😔😔😣 

یه مدتی هست که مشکوک شدم و یه چیزایی حس میکنم اما چون نگاه نمیکنم و سرم به کار خودمه دقیق متوجه نمیشدم. اما دیروز یه کار خیلی زشتی کرد

دیگه بدم اومده از تراس رفتن. نمیدونم چه جوری به شوهرم بگم. میترسم که نکنه دعوا بشه

توی ساختمون ما یه عالمه دختر بچه و پسر بچه هست خب اگه با اونا هم همین کارو بکنه چی؟!!! 

خیلی زیاد حالمو بد کرده

بگید چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دقیق بگو چکار کرده اگر کارش واضحه گوشیتو بگیر جوری که بفهمه فیلم میگیری و درضمن به شوهرت نگو که واویلا

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

دوربینت و کار بزار برو تو تراس فیلمش بگیر با مدرک نشون بده

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
خب نگاه نکن 

وا خب شاید ادم دلش بخواد بره تو تراس خونش 

کور ک نیس میبینه 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!