2777
2789

سلام من چند سال پیش پسوریازیس گرفتم شدید و کل بدنم به حز صورت

پیگیر شدم و اینا  خوب شدم تا اینکه یه دونه تو پهلوم بود و کاری نداشت ( در اصل اینا هی پوسته پوسته میشن ، خارش پیدا میکنن بعد که میخارونی زخم میشن  بعد بهتر میشن باز پوسته پوسته میشن ، یعنی اینجوری نیست که دست نزنی بهشون کم‌کم برن ، این لعنتی ها به این راحتی نمیرن ، تا ابد همینجور پوسته پوسته میمونن)

الان مشکلم اینه دو تا  از تو پیشونیم در اومده 

هر کی منو میبینه میگه پیشونیت چی شده ؟ سوخته 

به خدا دارم دیوونه میشم ، تو محیط کار امروز شاید صد نفر پرسیدن پیشونیت شده 

هفته ی پیش رفتم یزد دارو گرفتم از دکتر نوربالا، خودش  کم رنگ تر شده ولی جاش بد جور مونده ،  دورش یه هاله مشکی شده (  چون پماد زدم بعدش که پاک‌کردم  کل پوستو از ته جدا کرد ، پوستای سالم رو هم کند  ، جای پوستای سالم   سیاااه شده)

فرض کنید منم مثل خواهرتون ، چطوری با زخمم کنار بیام ‌‌، من پرستارم  با روزی هزار نفر ارتباط دارم ، همه هم بدون استثنا ازم میپرسن ، از بس گریه کردم دارم خفه میشم ، بگین چکار کنم برام بی اهمیت باشه

الان عکسو میذارم

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتم

عزیزم خب بپرسن انقدر خودتو اذیت نکن همه که صورتشون صاف نیست یکی لک داره یکی جوش داره شما هم برو دکتر با پماد و دارو کنترلش کن انقدر خودتو ناراحت نکن 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
سلام منم همینطور بودم با چندتا پماد خوب شدم رفع شد خیلی دکتر رفتم جواب نگرفتم ولی باچندتا پماد وقطره ...

تا خوب بشم ‌‌‌‌که  هلاک میشم 

شدم عین گاو پیشونی سفید 

چرا ما اینقدر فرهنگمون پایینه

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫 
عزیزم خب بپرسن انقدر خودتو اذیت نکن همه که صورتشون صاف نیست یکی لک داره یکی جوش داره شما هم برو دکتر ...

اخه گلم شما نمیدونی 

امروز تک تک افرادی که منو دیدن از من سوال کردن 

هر کی که رد میشد نگاهش به پیشونیم بود 

چحور خودمو اذیت نکنم ، دارم خفه میشم بس گریه کردم

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫