2777
2789
عنوان

دعوت عجيب به عروسي

| مشاهده متن کامل بحث + 3494 بازدید | 92 پست
بنطرم نرو اونجاهم یه سکه پول میشی ،وهمش اعصابت میریزه بهم از دعوت کردنشون معلومه چ جور عروسیه

مرسي گلم دقيييقا نميرم كه فقط موندم بعدا ميخواد دست پيش بگيره چرا نيومدي چطور حاليش كنم خرخودتي

زندگى را نفسى ارزش غم خوردن نيست …
اين بي شخصيت خودشو خواهرش عروسي و پاتختي مثل چي خوردن يه سكه پارسيان ١٠ هزارتومني دادن!!! سال ٩٢ بع ...

اسی بهترین راه حل قطع ارتباط من که به شخصه اصلا نمیکشم باهمچین آدمای بگذرونم

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین بگو حالا توی عمرشون مثلا یبار ازدواج میکنن اینهمع ادا اتفار درمیارن بنظرم کسی که ایتقدر تحت فشا ...

اينا از گدا بازي و زرنگيشونه!!! و گرنه حتي خر هم ميفهمه اين كارا زشته

دقيقا!!! هزارتا از اين نمونه ها ازش ديدم، حالا ميخوام كاتش كنم، موندم چطوري

براحتی اینکه نگرانی نداره مسدودش کن وخلاص 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
مرسي گلم دقيييقا نميرم كه فقط موندم بعدا ميخواد دست پيش بگيره چرا نيومدي چطور حاليش كنم خرخودتي

بگو یه جوری دعوت کردی که یجوری شدم یه بار تاریخ گفتی یه بار ادرس گفتی یه بار ساعت گفتی این که نمیشه دعوت 

یدونه کارت مگه چنده 

بچه هام تنها امید زندگیه منن❤️
تنها بدی اینه که ادرسو نفرستاده گفته اگ میاین بفرستم😂ینی اگ گفتی نمیام نمیفرسته ک‌یوقت هوست نکنه پا ...

دقيقا يه حالت مافيا طوري داره كه ميخواد كسي سر درنياره از هيچيش

بگو یه جوری دعوت کردی که یجوری شدم یه بار تاریخ گفتی یه بار ادرس گفتی یه بار ساعت گفتی این که نمیشه ...

خخخخخخ داغون میشه واقعا بااین حرف😂😂😂😂

تنها بدی اینه که ادرسو نفرستاده گفته اگ میاین بفرستم😂ینی اگ گفتی نمیام نمیفرسته ک‌یوقت هوست نکنه پا ...

😂😂😂😂