2777
2789
عنوان

دعوت عجيب به عروسي

| مشاهده متن کامل بحث + 3494 بازدید | 92 پست
پسر عمه منم همین کارو کرد 😐 گفت اگه نمیاین ، بگین بهمون تازه فقط بابامونو گفت هر چی به مامانم گف ...

ببخشيد مراسم بقيه مثل گاو ميرن ميخورن، نوبت خودشون ميشه حساب كتابي ميشن!

زندگى را نفسى ارزش غم خوردن نيست …

الان همه چیز گرونه خیلیا آمار میگیرن بر همون اساس میوه و شیرینی اینا سفارش میدن که خرج الکی نکرده باشن 

جدا از گرونی اسراف هم نمیشه

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا ما ام یه عروسی می‌خواستیم دعوت بشیم. طرف فوق پولدار بود. اصلا یک وضعیت مالی غیرقابل تصوری داشتند 

بعد زنگ زده بود که اگه میاید براتون کارت دعوت بفرستیم چون کارت دعوتمون خیلی گرونه😐

حالا کارت دعوتشون هیییچی نداشت. هیچی 

یه وقت آدم میگه طرف مشکل مالی داره ولی یه وقت انگار طرف زورش میاد خرج بکنه 

الان هزينه ها بالاست روشم نميشه بگه اينجور ميكنه ،يا نرو يا خيلي پررو تا اخرش بگو ادرس بده و برو ماج ...

این جوری که بدتر . اصلا دعوت نمیکرد

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂

حتما زیاد جالب نیست که اینجوری گفت میترسه بری ببینی 

درکل انگار خودش میدونه چیز دیدنی نداره خودشو با شما مقایسه میکنه یجوری

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
الان همه چیز گرونه خیلیا آمار میگیرن بر همون اساس میوه و شیرینی اینا سفارش میدن که خرج الکی نکرده با ...

اخه  بازم ربطی به آدرس ندادنش نداشته... 

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
درسته عزیزم ولی تو این گرونی و فشار و اقتصادی و ... حق میدم بهشون گناه دارن

بببین عزیزم اول که مجبور نیست مهمون خیلی دعوت بکنه اگر بخاطر فشار مالی ایناش.......دوما اون مهمونی هم ک میاد بلاخره هدیه میارع شاباش میده هزینه میکنه در قبال پذیرایی اونا.....بعدشم حالا میتونن به اندازه مهموناشون غذا سفارش بدن هرکی اومد خوش اومد نیومدم میبرن خونشون میخورن اصلا اینجور دعوت کردن به شعور مهمون توهین میشه والا بخدا 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
بابا ما ام یه عروسی می‌خواستیم دعوت بشیم. طرف فوق پولدار بود. اصلا یک وضعیت مالی غیرقابل تصوری داشتن ...

اين بي شخصيت خودشو خواهرش عروسي و پاتختي مثل چي خوردن يه سكه پارسيان ١٠ هزارتومني دادن!!! سال ٩٢

بعد نوبت خودش شد منو اينجوري دعوت كرد

زندگى را نفسى ارزش غم خوردن نيست …
بابا ما ام یه عروسی می‌خواستیم دعوت بشیم. طرف فوق پولدار بود. اصلا یک وضعیت مالی غیرقابل تصوری داشتن ...

همین بگو حالا توی عمرشون مثلا یبار ازدواج میکنن اینهمع ادا اتفار درمیارن بنظرم کسی که ایتقدر تحت فشار مالیه بخاطر کارت شام بزنگه مهمون میایید یانه نگیره  جشن نگیره سنگین تره میگن طرف همینجور رفت سر زندگیش 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن