2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش خطرناک نیس منم دارم الان بیشتر از ده دوازده ساله دارم تو دوتا سینمم هست 

دکتر میگفت ازبین میره به مرور یا ممکنه نره جراحی بخواد 

من اوایل خیلی استرس داشتم ولی حالا سعی میکنم اصلا بهش فکر نکنم هر چندوقت میرم سونو چکاپ میکنم

خوب نگفت این توده هیپواکو چجوری شکلش حاشیه منظم داره یا غیر منظم؟

احتمالا توده هیپواکو به نفع فیبروآدنوم هست نترس منم چندتا دارم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
خوب نگفت این توده هیپواکو چجوری شکلش حاشیه منظم داره یا غیر منظم؟ احتمالا توده هیپواکو به نفع فیبرو ...

توی جواش نوشته مختصر نامنظم نمیدونم تو همین مایه ها

میترسم بخدا تااخر عمر فکرش توی سرمه

توی جواش نوشته مختصر نامنظم نمیدونم تو همین مایه ها میترسم بخدا تااخر عمر فکرش توی سرمه

عکس سونو رو میذاری؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
چجوری میتونم براتون بفرستم؟

عکسش بگیرید 

بعد همن جایی ک متنی تایپ کنید ارسال کنید تو نی نی سایت بالاش دومین علامت روش کلیک کنید بقیه مراحل آپلود عکس میشه ارسال میشه

نگران نباش چیز خطرناکی توش نیست 

ولی به دکتر نشون بده بذار دارو بده

منم از این توده هادارم