2777
2789

سلام بچه ها من یک ونیم ساله نامزدم..نامزدم خیلی بداخلاق شکاک بدبین بود از طرفی مادرشوهرمم دخالت میکرد بیشتر اون زندگیمو بهم زد منم مهریمو گذاشتم اجرا تا طلاق بگیرم اونا میگن خیلی کم از مهریت بگیر تا طلاقت بدیم امروز دادگاه داشتم قاضی گفت ۵۰میلیون بگیر توافقی جدا شو اخه انصاف نیس که اونهمه من اذیت شدم عذاب کشیدم چطور از مهریم بگذرم کسی اینجا مشکلی مثل من داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو نمیگذرم ، بگوطلاق نده 

یه کمی بچزونش بعد اگر خواستی ببخش 

چقد مهریه اته؟؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
عجبااااا روح و روانت مهم نیست ولی پول مهریه گرفتن مهمه ؟

نه خدا پول مهریه رو نصیب هیچ دختری نکنه انقد عذابم دادن برای انتقام میخوام مهریه بگیرم انقد ثروت دارن ولی گدا گشنه هستن اصلا بهم خرجی نمیدادن خرید نمیکردن

اره به اینم فکر میکنم قاضی گفت میتونه مهریه بده ولی طلاقت نده خدا لعنتشون کنه واگذارشون کردم به خدا

توی فامیل همسرم ، مردی هست که ده سال زنشو طلاق نداده ،مهریه هم میده ولی نگذاشت دختره هم راحت بشه و بره دنبال زندگیش 

توی فامیل همسرم ، مردی هست که ده سال زنشو طلاق نداده ،مهریه هم میده ولی نگذاشت دختره هم راحت بشه و ب ...

منم از این میترسم تو دوراهی موندم میگم اگه طلاقم نده چی سنم بره بالا موقعیت ازدواج خوب از دست میدم از طرفی هم دلم اروم نمیشه میگم اونا اذیتم کردن حقشونه منم اذیتشون کنم

یه سوالی دارم ، چرا باز میخوای ازدواج کنی ؟ 

چرا نکنم نامزدم سنی ندارم چون یه ازدواج ناموفق دارم نباید به ایندم فکر کنم ؟نمیشه که ادم تا اخر عمرش تنها بمونه همه ی مردا که بد نیستن