2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل بینی بوکال فت ژل لب همش راضی بودم خداروشکر

بوکالفت میگن باعث میشه بعد یمدت پوستت بیوفته و پیر نشونت میده 

راس میگن؟

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

همه چی بجز تزریق چربی ... کار زیبایی با دکتر خوب انجام بشه همه ش رضایته

چربی میگن مصنوعی میشه و از بین میره بعد مدتی

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

بوکالفت میگن باعث میشه بعد یمدت پوستت بیوفته و پیر نشونت میده راس میگن؟

ن والا من که خیلی راضیم اصلنم افتاده نشده

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

چربی میگن مصنوعی میشه و از بین میره بعد مدتی

نه بستگی به صورتت داره اگه خیلی لاغر باشه و قصد اضافه وزن هم نداشته باشی خوبه.... من وزن اضافه کردم حجم خیلی بد و زیادی گرفت و نمیره 

ن والا من که خیلی راضیم اصلنم افتاده نشده

من صورتم پره و لپ دارم

ارثیه با اینکه چاقم نیستم 

چال لپ دارم بوکال بکنم فرو رفتگی عمیق و زشت نمیشه

بنظرت انجام بدم؟

میکرو ابرو و شیدینگ لب

شیدینگت چن وقته زدی 

رژ لب دائم بهتره یا شید؟

من صورتم پره و لپ دارمارثیه با اینکه چاقم نیستم چال لپ دارم بوکال بکنم فرو رفتگی عمیق و زشت نمیشهبنظ ...

منم همین مشکلو داشتم بدنم لاغر صورتم شدیدا تپل الان عادی شدم و خیلی راضیم 

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍