2777
2789
عنوان

وام مهر ایران

185 بازدید | 15 پست

کسی میدونه چرا وقتی داری غیر حضوری وام میگیری از مهر ایران

زمانی که میرسه به صدور گواهی امضا هرچقدر سریال پشت ملیو میزنم میگه خطایی در ثبت احوال رخ داد

چرا همچینه

چیکار کنم 

یه دختر خوب😂😍

برو کافی نت

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درستش میکنه،؟

آره برو کافی نتی که پیشش اون شعبه باشه

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

درست زدم والا

برو بانک اونجا بهتر بهت میگن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
این بانک کلا خیلی اذیت میکنه تا بخاد وام رو بده

من تاحالا بیشتر 4 یا 5 تا وام گ فتم از این بانک مشکلی نبوده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
میشه راهنمایی کنی چطوری گرفتی از رو معدل حساب گرفتی

بله عزیزم 

با معدل حساب

بعدم درخواست میدی و خود همراه بانک مرحله به مرحله بهت میگه چیکار کن

بله عزیزم با معدل حساببعدم درخواست میدی و خود همراه بانک مرحله به مرحله بهت میگه چیکار کن

ممنونم من پول لازمم از کسی پول گرفتم گذاشتم تو مهر رتبه اعتبار سنجیمم خوب بود به نظرت صد تومن بعد دوماه میتونم بیست تومن بگیرم

درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده
ممنونم من پول لازمم از کسی پول گرفتم گذاشتم تو مهر رتبه اعتبار سنجیمم خوب بود به نظرت صد تومن بعد دو ...

چقدر قسط می تونی بدی؟