2777
2789
دقیقا انگار بوتر میشن تا یک هفته ک شدید بود  دکتر میگف انفولانزا هس واین ویروس همش عفونت هس&nb ...

ینی پسرمنم انفولانزاس

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی هفته

الان رو شربت ایبوپروفن زده تا دوسال دیگه تاریخ داره میتونم بدم بهش؟دوسال بعداز بازشدن؟

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم
من خودمم دچار شده بودم  حانله هم ک هستم انقد سرفه میکردم ک تو شکمم لخته خون } هماتوم{ب وجود اوم ...

الهی عزیزم خداروشکر ک الان خوبی انشاالله نی نی ب سلامت دنبا بیاد

الان رو شربت ایبوپروفن زده تا دوسال دیگه تاریخ داره میتونم بدم بهش؟دوسال بعداز بازشدن؟

ن اون تاریخ انقضاش هس دارو وقتی باز میشه انتقضاش فرق میکنه معمولا بیشر داروها تا یک ماه قابل استفاده هس

خسته ازین جماعت زنده کش مرده پرست
ن اون تاریخ انقضاش هس دارو وقتی باز میشه انتقضاش فرق میکنه معمولا بیشر داروها تا یک ماه قابل استفاده ...

ینی نباید میدادم؟اینو س ماه قبل خریدیم فک کنم