2777
2789

بچه ها لطفااا بخونین همشو و حتی اگه یه ایده کوچولو به دهنتون رسید بهم بگید

دبیرمون بهمون ی شعر داده و گفته با سه شکل اصلی ( مربع دایره مثلث ) تصویری بکشیم ک مفهوم این شعر رو برسونه

شعری ک داد اینه

به سراغ من اگر می آیی

نرم و آهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد

چینی نازک تنهایی من…

و گفت ک با دایره مثلث مربع تهاجم رو نشون بدین

در مورد هر کدوم اگه ایده ای به دهنتون رسید لطفا لطفا بهم بگین واقعا نمی‌دونم چیکار کنم هیچی ب ذهنم نمی‌رسه😔

اگه بتونین کمکم کنید واقعا ممنون میشم🥺🦋💙

عزیزم چه رشته ای هستی😐😂

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه چیزایی آدم می‌شنوه 

ما هم یه دبیر ریاضی داشتیم می‌گفت دنیای بدون ریاضی رو نقاشی کنید ما هم خودمونو کشتیم ولی آخرش یه برگه سفید آورد و گفت دنیای بدون ریاضی اینه 😐

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 
مربع به سراغ من اگر می ایی دایره نرم و اهسته بیا مثلث که مبادا ترک بردارد دایره چینی نازک تنهایی ...

عزیزم باید طوری بکشم ک ترکیب این مربعا دایره ها اینا یه تصویر بشه و مفهوم شعر رو برسونه واقعا موندم🤦🏻‍♀️

چه چیزایی آدم می‌شنوه  ما هم یه دبیر ریاضی داشتیم می‌گفت دنیای بدون ریاضی رو نقاشی کنید ما هم ...

جرررررر😂😂😂

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️