2777
2789
عنوان

یه زن خونه خراب کن بهم توهین میکنه😭 میشه برم شکایتش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خداااا می خوام از زندگیش خیر نبینه که اومده زندگیت خراب کرده تو به شوهرت هیچی نگفتی ؟وقتی شوهرت ...

شوهر سگم میره برو از زندگی من بیرون اخه این زن هرزه میدونم وضعش خوبه و ماشین زیر پاش میزاره براش خرج میکنه دیگه منو میخواد چیکار

خدابزرگه❤❤

شوهرت مقصره میتونس بخاطر تاهل و تعهد و زندگی زناشویی طرف این هرزه ها نره.کرم از خود درخته.زنه که رو شقیقه ش اسلحه نذاشته‌هرچند اونم هرزه س مطمعن باش خیر نمیبینن من با چشمام همچین موردایی دیدم که تو دنیا جواب پس دادن

نی نی یار نیستم. نی نی نازم💋🤪
شوهرت مقصره میتونس بخاطر تاهل و تعهد و زندگی زناشویی طرف این هرزه ها نره.کرم از خود درخته.زنه که رو ...

مقصر این شوهر سگ منه ولی این زنهم میخواستم باهاش صحبت کنم ولی یه دفعه ایی میگه از جون من چی میخوان سنش زیاده زنه خر پیریه واسه خودش 

میگه میرم شکایتت میکنم منم گفتم فردا شکایتت میکنم 

اما زنگ زدم وکیلم میگه تو نمیتونی شکایت کنی

خدابزرگه❤❤
مدرک ندارم ولی بارها دیدم پیام داده شوهرم که کجایی جواب بده یا تماس بی پاسخ داشته

عزیزم اینا مدرک نمیشه پیامک تو دادگاه قابل استناد نیست و اینکه اون خانم میتونه اعاده حیثیت کنه ازت ، خونه خراب کن هم باشه شوهرت خواسته باید از شوهرت جواب پس بگیری وگرنه اون زن نه زن دیگه ای مشکل شوهرته

عزیزم اینا مدرک نمیشه پیامک تو دادگاه قابل استناد نیست و اینکه اون خانم میتونه اعاده حیثیت کنه ازت ، ...

میدونم شوهرم مقصره خب من الان میخوام از این آشغال جدا بشم

چرا اون میشه ادعای حیثیت کنه من نمیتونم شکایت کنم که همش با مرد زن دار رابطه داشته؟؟

خدابزرگه❤❤
میدونم شوهرم مقصره خب من الان میخوام از این آشغال جدا بشم چرا اون میشه ادعای حیثیت کنه من نمیتونم ش ...

نه عزیزم نمیتونی چون باید مدرک قابل استناد ببری دادگاه چهارتا پیام و زنگ دلیل نمیشه ، دوما کار شما از نظر قانونی تهمت حساب میشه و اگه نتونی ثایت کنی جریمه مالی و شلاق میشی .