2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک و تفسیر شما دوستانم

390 بازدید | 21 پست

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

این حتی یه خطم ننداخته

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من دوشنبه هفته قبل یدونه جنین بلاست انتقال دادم امروز ظهر این بی بی رو گذاشتم باید الان نشون میداد؟منفی شده موقع خوبی گذاشتم یا زود گذاشتم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

خرابه

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
منفی

آره میدونم فقط میخام بدونم موقع درستی گذاشتم یا زوده یدونه جنین بلاست دوشنبه هفته قبل انتقال دادم

این حتی یه خطم ننداخته

چرا ولی خیلی کم رنگه میشه بگی زمان خوبی گذاشتم یا زود بوده؟

آره میدونم فقط میخام بدونم موقع درستی گذاشتم یا زوده یدونه جنین بلاست دوشنبه هفته قبل انتقال دادم

فک کنم باید الان دیگه مثبت نشون میداد 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزاصلا خط نداره خرابه 

یدونه خط خسچیلی کم رنگ افتاده منفیه ولی میخام بدونم زمانش مناسب بوده یا نه من دوشنبه هفته قبل یدونه جنین بلاست انتقال دادم

فک کنم باید الان دیگه مثبت نشون میداد 

پس منفیم‌درسته؟

چرا ولی خیلی کم رنگه میشه بگی زمان خوبی گذاشتم یا زود بوده؟

به نظرم چند روز دیگه تکرارش کن

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
زوده عزیزم روز ۱۴ انتقال باید  ازمایش خون بدی

عزیزم جنینم بلاست بودا همه میگن الان باید نشون بده من امروز روز نهمم زود بوده؟