2777
2789
عنوان

بی بی چک به درد نخور یونی تست

9733 بازدید | 31 پست

سلام دوستای گلم

لازم دونستم تجربه ام رو باهاتون در میون بذارم

من برای بارداری اقدام کرده بودم ماه پیش،تو شهری که زندگی میکنم بی بی چک مدیکور پیدا نمیشد منم پنج شش تا یونی تست گرفتم،یدونه مدیکور از قبل داشتم گفتم بذارم زمانی که شک قوی به بارداری داشتم استفاده کنم،از چند روز قبل از موعد روز موعد و بعد از موعد چندبار یونی تست زدم کاملا منفی بود

و چون دو روز لکه بینی داشتم دیگه بی خیال بی بی چک شدم و منتظر پریود بودم

تا دیدم پریود نمیشم یه روز صبح همزمان یدونه یونی تست زدم و یدونه مدیکور،که مدیکور سریع خط صورتی انداخت ولی یونی تست کاملا منفی بود

بخاطر لکه بینی که داشتم خیلی نگران بودم که خدای نکرده تهدید به سقط نباشم در حالی که اگر از اول مدیکور زده بودم حتی اگه خدای نکرده همچین حالتی بود با شیاف جلوش رو میتونستم به موقع بگیرم

آزمایش خون هم خداروشکر مثبت بود

خلاصه که خواهرای گلم مدیکور بهترینه اگر مثل من دسترسی نداشتید از دیج ی کالا تهیه کنید

خدایا به امید تو... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.