2777
2789

بابا من ۷ سالی میشه عمل کردن 

واقعیتش جزئیاتش و دقیق یادم نیس 

ولی کمتر از ۶ ماه سرپا شدن 

ان شاالله عملشون به خوبی پیش بره گلی🙏🏻🙏🏻🙏🏻

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا من ۷ سالی میشه عمل کردن  واقعیتش جزئیاتش و دقیق یادم نیس  ولی کمتر از ۶ ماه سرپا شد ...

خدا حفظ کنه پدرتونو، 

تعویض دریچه داشتن؟ 

توی اون شش ماه حال عمومیشون چجوری بود؟ 

خدا حفظ کنه پدرتونو،  تعویض دریچه داشتن؟  توی اون شش ماه حال عمومیشون چجوری بود؟

فداتبشم

اره عزیزم تعویض دریچه داشتن...

بابا من کلا ادمیه که دردش و بروز نمیده و خیلی در برابر درد مقاومه اما با همه اینا اصلا انگار ن انگار که همچین عمل سنگینی داشتن سرو مرو گنده و سرحال

همین شش ماهم به اجبار و مقاومت ما استراحت کردن

اصلا نترسین و کلی بهشون روحیه بدین 

فقط و فقط مراقبت ها رو جدی بگیرین و مو به مو اجرا کنین

میگم دقیق یادم نیس مراقبت هاشون چی بود ولی یادمه مامانم مثل یه پرستار ۲۴ ساعته بهشون میرسید

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
فداتبشم اره عزیزم تعویض دریچه داشتن... بابا من کلا ادمیه که دردش و بروز نمیده و خیلی در برابر د ...

خدا حفظ کنه پدر مادرتونو عزیزانتونو 

خداروشکر ک خوبن و هزاران شکر دیگه ک خدای مهربون دل بنده هاشو شاد میکنه 

ممنونم از جواب دادنت

خدا حفظ کنه پدر مادرتونو عزیزانتونو  خداروشکر ک خوبن و هزاران شکر دیگه ک خدای مهربون دل بنده ه ...

قربونت برم 

همچنین پدرمادر شما رو

ان شاالله که عملشون به خوبی سپری بشه🙏🏻🙏🏻