2777
2789
عنوان

کسی بچش اوریون گرفته؟

11543 بازدید | 33 پست

دخترم کلاس اوله واکسنهاشم کامل زده دوشب پیش زیر گوشش ورم کرد دکتر گفت اوریونه علائم دیگه ای نداره نه تب نه گلو درد. برای خوب شدن زودتر ورمش چیزی میدونید؟ 

اوریون کاری به واکسن نداره عزیزم.....دوره ش باید تموم بشه تا خوب بشه

سوپ و آبمیوه بده بهش و بگو استراحت کنه کامل 

اگه پسره که اصلا نباید راه بره

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله چندماه پیش واکسن ۶ سالگیش رو زدم برای همین الان اوریونش خفیفه خداروشکر واکسن mmr که ۱۸ ماهگی و ...

صحیح.......انشااالله زود خوب بشه گل دخترمون🥰

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

سلام عزیزم، دخترتون چند روزه خوب شد؟

دختر من نزدیک ده روزه آنفولانزا گرفته، امروز بعد یکهفته رفت مدرسه، الان میگه گوش و زیر گوشش درد میکنه، خیلی نگرانم یعنی اوریون گرفته؟

قرص سفکسیم هم از چهار پنج روزه میخوره

سلام عزیزم، دخترتون چند روزه خوب شد؟ دختر من نزدیک ده روزه آنفولانزا گرفته، امروز بعد یکهفته رفت مد ...

سلام 

سه روز ورم داشت اما درد و تب یا علائم دیگه ای نداشت . دختر منم بعد آنفولانزا اوریون گرفت و اینم بگم روز قبل چندتا چیز خیلی ترش خورد و همونا باعث شد غده های زیر گلوش تحریک بشه و اوریون خودش رو نشون بده چون بچه ها واکسن ۶ سالگیشون برای اوریون هم بوده شاید ویروس وارد بدن بشه اما نشون نمیده مگر اینکه تحریک بشه مثل دختر من. دکترش هم گفت اصلا چیزای ترش مثل آب پرتغال نخوره

سلام  سه روز ورم داشت اما درد و تب یا علائم دیگه ای نداشت . دختر منم بعد آنفولانزا اوریون گرفت ...

اتفاقا دختر منم دیشب نارنگی خورد میگم نکنه همون ترش بوده، الان بهش قرص استامینوفن دادم بهتر شد بنظرتون دکتر ببرم دوباره یا همون داروهای قبلشو ادامه بدم؟

چون سه بار دکتر بردیمش 

اتفاقا دختر منم دیشب نارنگی خورد میگم نکنه همون ترش بوده، الان بهش قرص استامینوفن دادم بهتر شد بنظرت ...

برای اوریون به دخترمن همون استامینوفن رو داد اونم برای درد و تب اگر ورم داره احتمالا همون اوریون هست البته باید از عفونت گوش هم خیالت راحت باشه. گوشش رو معاینه کرد دکتر؟مشکلی نداشت؟

اتفاقا دختر منم دیشب نارنگی خورد میگم نکنه همون ترش بوده، الان بهش قرص استامینوفن دادم بهتر شد بنظرت ...

بالاتر گفتین سفکسیم هم خورده پس احتمال اینکه عفونت داشته باشه خیلی کمه