2777
2789
عنوان

شوهر بیخیال

568 بازدید | 34 پست

سلام عزیزان من دوماهه زایمان کردم قبل زایمان اخلاق شوهرم خوب بود ولی از وقتی زایمان کردم هروقت خونست یه دعوا درست میکنه میخواد سریع بچه را بخوابونه صداش را نشنوه و بره سراغ گوشیش یا بیشتر مواقع هم میره خونه مادرش وایمیسه کارهاشونا میکنه مثلا دیروز مارا ول کرده رفته اونجا نون پخته ویا میره با مادرش میرند پارک و مغازه یا خواهرش دماغش را عمل کرده میره کمک اون بعدم میره کافه قلیون میشینه نمیاد  از دستش چیکار کنم وقتیم خونست گیر میده بمن دعوا درست میکنه حتی چند بار سر بچه داد کشیده یا بامن دعوا میکنه یه چیزبگم اینقدر داد میزنه الان دوباره اینقدر داد زد که منو بچه اومدیم تو اتاق بخدا بچم از ترسش هیچی نمیگه دلم براش کبابه بنظرتون چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی😢😢😢طفلکی نینی 

با همسرت منطقی بحرف بهش بگو نا احتی از رفتاراش نیاز ب توجه داری

خدا بخواد قراره یه مامان ۱۹ ساله پرانرژی شم🧿میشه واسه سالم بغل گرفتن دخترم یه صلوات بفرستی آجی جون🌈

رابطه میخاد😐

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

با خودش صحبت کن خب، بگو دلیل رفتارات چیه؟ چرا عصبیی؟

باور کنید میگم چته اصلا محل نمیده فقط دلش میخواد بره میبینه تو خونه کلی کار داریم بعد میشنوم رفته خونه مادرش تمیز کرده مادرشوهرمم جوونه ۴۷ سالشه اونجور نیست که بگم پیره احتیاج داره یا هرروز خونست بهونه درست میکنه بره اونجا نمیدونم چه خبره بعدم میاد خستست میخواد بخوابه اگه لچه گریه کنه شروع میکنه داد زدن